Filme

#demi moore #filme #striptease #scene

Cele mai tari scene de striptease in filme

De la dansul celor sapte valuri al Salomeei si pana la nume cunoscute din secolul 20 care au facut celebru acest gen de dans, precum Mata Hari sau Josephine Baker , striptease-ul are o istorie la fel de lunga si de bogata ca si istoria umanitatii. Odata cu aparitia cinematografului, striptease-ul a mai castigat putin teren, devenind practic un show de care se poate bucura toata lumea nu numai intr-o sala cu multi barbati cu ochii cat cepele si bale in coltul gurii, ci si in intimitatea propriei locuinte.

Si cum in ziua de azi majoritatea filmelor contine cel putin cateva scene fierbinti, oferta de dansuri si dansatoare de striptease este foarte generoasa. Noi am alcatuit un top al celor mai hot scene de striptease din istoria recenta a cinema-ului.

10. Jessica Alba – Sin City

Nu am inteles nici pana in ziua de azi de ce Jessica Alba este considerate una dintre cele mai frumoase, mai sexy, mai…femei din lume, dar cu siguranta scena de striptease din filmul Sin City poarta o mare parte de “vina”. Costumata in cowgirl si invartind cu pricepere un lasou cat ea de mare in timp ce se agata de bara, Alba a aprins imaginatia multor barbati de toate varstele, chiar daca intre timp a devenit mamica.



9. Natalie Portman – Closer

Pana la Closer, Natalie Portman ne obisnuise cu roluri de fata cuminte care nu iese sub nicio forma din tipare, insa in filmul lui Mike Nichols ne rasfata cu un recital foarte indraznet de striptease. Desi e mai mult “tease” decat “strip”, noi am inclus-o pe Natalie pe pozitia a noua. Prestatia din acest film i-a adus o nominalizare la Oscar in 2005 si un Glob de Aur .



8. Christina Applegate – Claudine’s Return

Nu faceti eforturi de memorie in incercarea de a va aminti de acest film, pentru ca mai mult ca sigur nu l-ati vazut. Nici nu ati fi avut cum, in cinematografe nu a aparut niciodata. Claudine’s Return (1998) este unul dintre cele mai proaste filme realizate vreodata, de aceea singurul lucru memorabil din film a fost scena de dans lasciv la bara a carei protagonista este binecunoscuta Kelly din serialul Familia Bundy, Christina Applegate.



7. Penelope Cruz – Chromophobia

Penelope Cruz intra intr-o incapere rosie, pune musica si incepe sa danseze provocator la bara. Mai este oare ceva de spus? Penelope este maestra la sucit mintile barbatilor si mai ales pe cele ale colegilor de platou, iar aceasta scena probabil ca a fost pentru cei prezenti la filmare cel mai frumos cadou din viata lor. Urmariti-o asadar pe fosta uibita a lui Tom Cruise in exercitiul functiunii!



6. Elizabeth Berkley – Showgirls

Pe blonda Elizabeth Berkley poate v-o amintiti din serialul Salvati de clopotel. In 1995, actrita a facut o miscare destul de disperata, probabil de teama sa nu ajunga muritoare de foame, si a acceptat sa joace in controversatul film Showgirls al lui Paul Verhoeven, regizorul celebrului Basic Instinct. In Showgirls, Elizabeth joaca rolul unei domnisoare extreme de ambitioase care isi doreste o cariera de dansatoare. Ajunge stripteuza intr-un faimos casino din Las Vegas unde este nevoita sa faca fata lumii dure din showbiz.

Actrita isi pune rareori pe ea haine in film si ne arata in exces tot ce i-a dat mama natura. Scenele de striptease sunt intr-adevar foarte provocatoare, insa motivul pentru care ocupa doar locul 6 in topul nostru este faptul ca scenele de dans ale lui Elizabeth sperie publicul prin atitudinea mult prea agresiva, mult prea vehementa a actritei. Sunt momente in care chiar avem impresia ca Elizabeth vrea sa iasa din ecran si sa ne inghita ca intr-un scenariu horror.



5. Jamie Lee Curtis – True Lies

Nu cred ca vreo alta actrita a reusit sa se joace cu stalpul unui baldachin intr-un mod atat de original si de amuzant precum Jamie Lee Curtis in filmul de actiune True Lies. Jamie il innebuneste pe Arnold Schwarzenegger cu un dans lasciv in lenjerie intima si cu un corp de milioane.



4. Rebecca Romijn – Femme Fatale

In acest film, Rebecca Romijn este bineinteles o femeie fatala care pune pe jar barbatii cu un “mic” numar de striptease. Cum filmul este american si stim cu totii ce politica anti-dezbracat au puritanii de peste ocean, Rebecca nu ne dezvaluie prea mult din dotarile personale, dar ne arata de ce este in stare cand vine vorba de miscari de striptease. Nu e de mirare ca Antonio Banderas vede rosu de gelozie in film.



3. Pamela Anderson – Barb Wire

Fostul iepuras Playboy se dezbraca si ne arata silicoanele. Ce e nou in asta? Nu e nimic nou, dar este de vazut. Pam ne da o lectie de striptease ca la carte, ca doar ea stie cel mai bine cum se danseaza pe langa sau cu o bara.



2. Kim Basinger – 9 ½ Weeks

Cum a devenit Kim Basinger obsesia multor generatii de barbati? I-a facut lui Mickey Rourke un numar de striptease pe acordurile celebrei melodii You Can Leave Your Hat On de Joe Cocker in filmul 9 1/2 Weeks si restul e istorie. Cum de mai fredoneaza lumea si azi melodia? Raspunsul este, evident, tot Kim Basinger. Nu mai este nimic de spus, deoarece mai mult ca sigur ca ati vazut si revazut filmul de nenumarate ori…si stim si de ce.



1. Demi Moore – Striptease

Nu ati vazut Striptease inca? Cel putin pentru barbati este un must-see. Oare ce credeti ca face Demi Moore intr-un astfel de film? Pai da, se dezbraca, dar o face cu stil. Demi face un rol indraznet si nu se sfieste sa-si arate corpul chiar daca la data realizarii acestei pelicule era deja mama a trei copii. Pentru numerele de striptease din Striptease, Demi Moore a fost rasplatita cu o Zmeurica de Aur (opusul Oscarurilor), dar ce mai conteaza cand a facut atatia barbati fericiti?



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea