Filme

#the hangover 3 #comedii #filme 2013 #comedii 2013 #This is 40

Cele mai tari comedii pe care le vom vedea in 2013

Pe langa multe filme de actiune, drame si productii S.F., anul 2013 ne ofera si o avalansa de comedii care ne indeamna sa mergem la cinema. Vom rade de si impreuna cu actori ca Bradley Cooper, Jim Carrey sau Sandra Bullock.

Criza varstei de 40 de ani si problemele prin care trece cuplul Pete-Debbie reprezinta subiectul noii comedii regizate de Judd Apatow, programata sa apara pe marile ecrane din Romania pe 11 ianuarie. Daca v-a placut "Knocked Up" si "The 40 Year Old Virgin", cu siguranta va veti indragosti de "This is 40". In rolurile celor doi soti ii vom intalni pe Paul Rudd si Leslie Mann.



"Silver Linings Playbook" este o comedie cu accente dramatice care urmeaza sa apara in luna februarie in cinematografele romanesti. Jennifer Lawrence si Bradley Cooper sunt Tiffany si Pat, doi fosti pacienti ai unei clinici pentru tratarea bolilor mintale care incearca sa se reintegreze in societate. Filmul mai prilejuieste intalnirea cu actori precum Robert de Niro, Julia Stiles si Chris Tucker.

"The Hangover 3", hohote de ras fara nunti si petreceri de burlaci

Tot cu Bradley Cooper ne vom intalni si in cea de-a treia parte a popularei comedii "The Hangover". De data aceasta, actiunea filmului nu mai are nicio legatura cu nuntile si petrecerile burlacilor. Mai multe detalii vom afla odata cu premiera din luna mai.

In luna aprilie, pe marile ecrane va rula "The Heat", o comedie cu politisti de gen feminin. In rolul celor doua aparatoare ale legii au fost distribuite Sandra Bullock si Melissa McCarthy.

Jim Carrey revine in "The Incredible Burt Wonderstone"

Tot in luna aprilie avem parte si de un nou film in care Jim Carrey promite sa ne smulga multe hohote si ropote de aplauze. Vorbim despre "The Incredible Burt Wonderstone", un lungmetraj care ironizeaza zecile de magicieni care au aparut in ultimii ani, inclusiv popularul David Blaine.



Franciza "Scary Movie" loveste din nou, de data aceasta cu cea de-a cincea parte. Asa cum ne-am obisnuit deja, filmul isi propune sa parodieze alte productii hollywoodiene. In "Scary Movie 5" sunt vizate horrorul "The Hills Have Eyes" si thrillerul "Snakes on a Plane". Pelicula urmeaza sa aiba premiera in a doua parte a lunii aprilie.

Sfarsitul lumii este prezentat cu umor in "This Is The End", un film in care Jonah Hill, Seth Rogen, Rihanna, Emma Watson si James Franco isi joaca propriile roluri. Premiera romaneasca va avea loc undeva la finele lunii august.

Sursa foto: cobaltpm.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea