Filme

#premiile emmy #vedete la hollywood #premiile emmy 2011 # decernare premii # actrite sexy

Cele mai sexy actrite nominalizate la Premiile Emmy 2011

premiile emmy 2011 vor avea loc in data de 18 septembrie la Teatrul Kodak din Los Angeles. Prestigioasele premii recompenseaza actorii si productiile de televiziune, insa talentul si munca nu sunt singurele atribute demne de remarcat, ci si frumusetea fizica. Descopera, in continuare, care sunt cele mai sexy actrite nominalizate la Premiile Emmy 2011!

 

Sofia Vergara

Actrita de origine columbiana, Sofia Vergara, este nominalizata anul acesta la categoria Cea mai buna actrita in rol secundar intr-un serial de comedie , pentru rolul Gloria Delgado-Pritchett din "Modern Familiy". Pe langa faptul ca este talentata, insa, Sofia Vergara este si o femeie foarte atragatoare, drept dovada fiind cariera sa de model si aparitia in reviste pentru barbati.

Interesant de remarcat ar fi faptul ca, desi imaginea ei se potriveste perfect stereotipului femeii latine, Sofia Vergara este, de fapt, blonda!

Foto: cdn2.mademan.com


Tina Fey

Simpatica, isteata si foarte amuzanta, Tina Fey este o alta prezenta sexy la Premiile Emmy 2011. Actrita, care mai poate fi admirata in productii precum comedia "Date Night" sau "Mean Girls", este nominalizata anul acesta la categoria Cea mai buna actrita intr-un serial de comedie, pentru rolul Liz Lemon din "30 Rock".

Foto: cdn2.mademan.com

 

Jane Krakowski

Cunoscuta mai ales pentru rolul secretarei zapacite din serialul "Ally McBeal", Jane Krakowski primeste o bila alba si la capitolul sex-appeal. De aceasta data, actrita poate fi admirata in serialul "30 Rock", pentru care a si fost nominalizata la Premiile Emmy 2011, la categoria Cea mai buna actrita in rol secundar intr-un serial de comedie.

Foto: cdn2.mademan.com

 

Kate Winslet

Ce poate insemna o nominalizare la Premiile Emmy pentru o actrita cu o cariera precum aceea a britanicei Kate Winslet? Nimic mai mult decat inca o confirmare a talentului sau actoricesc exceptional. Si daca la acest capitol exceleaza, nici frumusetea sa fizica nu poate fi ignorata, Kate Winslet fiind una dintre cele mai sexy prezenta la Premiile Emmy 2011.

Actrita este nominalizata pentru rolul mildred pierce din miniseria omonima, la categoria Cea mai buna actrita intr-o miniserie sau film.

Foto: cdn2.mademan.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea