Filme

#salma hayek #natalie portman #demi moore #jessica biel #filme #actrita #Roselyn Sanchez #stripperita

Cele mai sexy 5 stripperite din filme

Salma Hayek, Jessica Biel sau Demi Moore sunt doar cateva dintre actritele care au intrepretat rolurile celor mai sexy stripperite in filme. Senzuale, extrem de frumoase si cu miscari lascive, frumoasele de la Hollywood au dat publicul pe spate atunci cand au inceput sa danseze si sa renunte la haine.

Iata cateva dintre cele mai sexy si frumoase stripperite din filme.


1. Salma Hayek - Santanico Pandemonium in From Dusk Till Dawn (1996)


From Dusk Till Dawn o prezinta pe Salma Hayek in rolul unei calugarite care este bantuita de tot felul de viziuni, trimise de Diavol. In una dintre aceste viziuni, Salma apare intr-un costum foarte sexy, dansand lasciv.


2. Natalie Portman - Alice in Closer (2004)


Desi pleaca din America si vine in Londra peste a scapa de viata ei veche, Alice ramane doar o stripperita, iar acest job pare sa fie pe placul el.


3. Jessica Biel - Rose-Johnny in Powder Blue (2009)


Jessica Biel apare in productia Powder Blue asa cum nu ai mai vazut-o niciodata. Aceasta este foarte sigura pe ea si este danseaza ca si cum asta ar fi facut toata viata ei.


4. Demi Moore - Erin Grant in Striptease (1996)


Concediata de FBI (acolo unde lucra ca secretara) si proaspat divortata, Erin (Demi Moore) este in stare de orice pentru a castiga custodia copilului sau. Astfel, Erin ajunge sa se angajeze ca stripperita intr-un club, doar pentru a strange banii necesari pentru un proces.


5. Roselyn Sanchez - Amaryllis Campos in Yellow (2006)


Desi isi doreste sa ajunga dansatoare celebra si bogata si sa scape de viata saraca pe care o duce in Puerto Rico, Amaryllis Campos ajunge in New York unde se angajeaza ca dansatoare si unde devine rapid datorita frumusetii si miscarilor sale foarte sexy. Amaryllis se indragosteste de cel mai fidel client al sau, insa cand acesta se hotaraste sa o ia cu el pentru a trai impreuna in strainatate, pentru ea apare sansa vietii ei: aceea de a fi star pe Brodway.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea