Filme

#furtuna #twister #top filme #The Day After Tomorrow #The Perfect Storm #The Ice Storm #The Wizard of Oz #Hard Rain #filme despre furtuna

Cele mai reusite filme cu furtuni

Uraganul Sandy este evenimentul care a fost cap de afis in ultimele zile pe toate canalele mass-media. Desi nu ne-am dori sa fii in pielea celor care au avut contact direct cu un uragan, ne-am propus sa-ti aducem in atentie cateva dintre filmele care infatiseaza mai mult sau mai putin spectaculos aceste dezastre naturale.


The Perfect Storm


In 2000, George Clooney si Mark Wahlberg faceau echipa intr-o productie Warner Bros despre bravii pescari din Massachusetts care tin piept unei furtuni de dimensiuni apocaliptice.

"The Perfect Storm" este adaptarea cinematografica a unei carti scrise Sebastian Junge, care relateaza povestea reala a vasului Andrea Gail si a furtunii "perfecte" cu care s-a luptat in 1991.


The Ice Storm


Actiunea din "The Ice Storm" se desfasoara in anii '70, cand orasul american Connecticut a fost lovit de o furtuna de gheata. Drama si tensiunile culturale din sanul unei familii cresc pe masura ce furtuna de-afara face din ce in ce mai multe pagube. In rolurile principale ii intalnim pe Kevin si Joan Allen.


The Day After Tomorrow


Incalzirea globala da peste cap starea vremii, totul culminand cu o panica de proportii. Din distributia acestui film devenit un clasic al genului fac parte actori ca Jake Gyllenhall, Dennis Quaid si Emmy Rossum.


Twister


Bill si Jo Harding sunt un cuplu de vanatori de tornade aflat in pragul divortului. Ei se vad nevoiti sa lase la o parte disensiunile si sa creeze un sistem de avertizare meteo menit sa detecteze cele mai violente tornade.


The Wizard of Oz


"The Wizzard of Oz" este o pelicula clasica in care ne reintalnim cu Judy Garland, una dintre marile actrite ale Hollywood-ului anilor '30-'40. Filmul are la baza chiar "Wizard of Oz" ("Vrajitorul din Oz"), povestea pe care multi dintre noi am citit-o in copilarie.


Hard Rain


In 1998, Morgan Freeman, Christian Slater si Minnie Driver puteau fi vazuti intr-un film a carui actiune se desfasoara intr-un oras in care ploaia torentiala distruge tot ce intalneste in cale. Iata prilejul perfect pentru ca o banda de infractori sa jefuiasca un vehicul blindat plin cu bani.



Sursa foto: ctweathergeeks.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea