Filme

#lista #sarbatori #mor cracium #prost #film #craciun

Cele mai proaste filme de Craciun (partea I)

De-a lungul timpului au fost realizate o multime de filme minunate care au avut Craciunul ca tema principala. Dar cum binele nu poate exista fara rau, nici asa filmele bune nu pot exista fara cele proaste.

Macinati de aceasta idee, si cu o lista a celor mai bune filme facuta deja, ne-am gandit sa o realizam si pe celalata - lista celor mai proaste filme de Craciun.

Daca nu vrei sa gasiti bulgari de carbune sub brad in dimineata de Craciun, atunci ar trebui sa va feriti de urmatoarele filme.

* Jingle All the Way (1996)

Howard (Arnold Schwarzenegger) este un om de afaceri prosper, care nu refuza niciodata un client. Din acest motiv, el isi neglijeaza familia, mai ales pe fiul sau.

Howard este hotarat sa-si rascumpere greseala fata de filul sau cumparandu-i cea mai cautata jucarie a anului - Turbo Man. Pe toata durata filmului, acesta se lupta cu un postas tacanit (Sinbad) pentru a gasi ‘minunata’ jucarie care a inebunit toti copii. Fara inteles, fara inteligenta, doar agitatie.



* I’ll Be Home For Christmas (1998)

Ca sa-l convinga  pe Jake (Jonathan Taylor Thomas) sa ajunga acasa de sarbatori, tatal sau (Gary Cole) ii promte un Porsche de culoare rosie. Totul e bine si frumos pana cand echipa de fotbal a colegiului il lasa pe acesta in mijlocul desertului imbracat intr-un costum de Mos Craciun, cu caciula si barba lipite de fata.

Fara portofel, bani sau acte, Jake trebuie sa gaseasca o cale sa iasa din incurcatura si sa ajunga acasa la timp.


* How the Grinch Stole Christmas (2000)

Prin ce alt mod te poti bucura se sarbatoarea Craciunului mai mult decat prin a distruge un film animat clasic? Jim Carrey este amuzant, dar nu este actorul potrivit pentru Grinch.

Grinch (Jim Carrey) traieste izolat intr-o pestera alaturi de cainele sau. El uraste atat de mult Craciunul, incat ii vine ideea de a strica toata sarbatoarea. Asa ca fura toate cadourile, toti bradutii si toate beculetele. Toti copiii se gandesc ca nu au fost cuminti in anul acela si au fost pedepsiti.


* Fred Claus (2007)

Filmul dovedeste ca, daca nu il lasi sa injure, Vince Vaughn nu este amuzant (sau sa poarte o rochie si sa omoare lumea, cum a invatat in Psycho).

Fred Claus (Vince Vaughn) a trait toata viata in umbra fratelui sau mai mic. Fred s-a straduit, dar n-a putut sa-l egaleze pe Nicholas (Paul Giamatti), care era un sfant. Cu adevarat, Nicholas a crescut in altruism, devenind un model pentru ceilalti, in timp ce Fred a ajuns la polul opus: obraznic, lenes, si in plus, ghinionist si falit.

Nicholas se hotaraste sa-si ajute fratele cu o conditie: sa vina la Polul Nord si sa-si castige existenta muncind in atelierul mosului.



* Jack Frost (1998)

Michael Keaton joaca rolul lui Jack Frost, un cantaret de blues, care este pe cale sa isi implineasca visul de-o viata – sa devina o mare vedeta. Pretul pe care-l plateste este insa mare, caci Jack isi petrece mult timp departe de familia sa.

De un Craciun el se grabeste sa ajunga acasa la familia, dar moare intr-un accident de masina. Asta da inceput promitator. Lucrurile devin mult mai ‘incantatoare’ atunci cand Jack se reincarneaza, un an mai tarziu, intr-un om de zapada facut de fiul sau (Joseph Cross).


 

Saptamana viitoare va vom prezenta restul filmelor care s-au clasat printre cele mai proste film de Craciun.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea