Filme

#filme #top filme #filme piratate #top filme piratate

Cele mai piratate filme din istorie

Cele mai bune filme din istorie s-au bucurat de incasari impresionante, milioane de fani in intreaga lume si onorarii fabuloase pentru actorii din distributie. Cu toate acestea, cele mai importante productii cinematografice au parte de recorduri si atunci vine vorba de descarcarile ilegale.

Casele de productie pierd anual milioane de dolari in urma descarcarilor ilegale de pe internet.

Iata un top al celor mai piratate filme din istorie!

1. Avatar

Filmul lui James Cameron, lansat in 2009, a avut incasari de aproape 3 miliarde de dolari, asa ca, nu e de mirare ca versiunile piratate au explodat in mediul online. "Avatar" a fost descarcat de nu mai putin de 21 milioane de ori.

2. The Dark Knight

Lansat in 2008, filmul lui Christopher Nolan, avandu-l pe Christian Bale in rolul principal, a inregistrat un succes in intreaga lume. "The Dark Knight" a fost un succes ca box office, dar si ca descarcari ilegale de pe internet. Pelicula a fost descarcata de 19 milioane de ori.

3. Transformers

Primul film al lui Michael Bay, realizat dupa o linie de jucarii, "Transformers" a atins si el un record la numarul de download-uri. Filmul cu Shia Lebeouf si Megan Fox in distributie a fost descarcat ilegal de 19 milioane de ori.

4. Inception

Un alt film al regizorului Christopher Nolan, "Inception" de aceasta data, a intrat in topul celor mai piratate filme din lume. Pelicula ce-i are in distributie pe Leonardo DiCaprio, Ken Watanabe, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard si Ellen Page numara 18 milioane de download-uri ilegale.

5. The Hangover

Una dintre cele mai savuroase comedii ale anului 2009, "The Hangover" a fost un succes ca incasari, dar a adunat si o multime de descarcari ilegale. Filmul cu Bradley Cooper, Ed Helms si Zach Galifiankis ocupa locul 5, cu 17 milioane de download-uri.

6. Star Trek

Unul dintre cele mai apreciate filme S.F., Star Trek, nu putea scapa sa nu fie piratat pe internet. Pelicula lui J.J.Abrams, lansata in 2009, a ajuns la un numar de 16 milioane de descarcari ilegale.

7. Kick-Ass

Productia lui Matthew Vaughn, lansata in cinematografe in 2010, are la baza o serie de benzi desenate. Chiar daca nu este un film extrem de cunoscut, acesta se numara printre cele mai piratate filme din istorie, atingand 15 milioane de download-uri ilegale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea