Filme

#filme # titluri nereusite # Santa Claus Conquers the Martians #Eegah

Cele mai nereusite titluri de filme

Peliculele cinematografice, in special cele nereusite, beneficiaza adesea de titluri pe masura. Siropoase sau infricosatoare, iata cinci dintre cele mai neinspirate alegeri de titluri de filme!


1. The Incredibly Strange Creatures Who Stopped Living and Became Mixed-Up Zombies (1963)


Filmul cu un titlu atat de lung si de bizar (ce se traduce aproximativ "Creaturile incredibil de ciudate care au murit sau au devenit zombie amestecati") din 1963 a fost realizat cu un buget de doar 38.000 si nu este considerat intocmai o productie reusita. Desemnat primul "musical cu monstri", ocupa locurile fruntase in topurile celor mai proaste filme facute vreodata.


2. Can Hieronymus Merkin Ever Forget Mercy Humppe and Find True Happiness? (1969)


Cu un nume lung si siropos, filmul "Oare va putea Hieronymus Merkin sa o uite vreodata pe Mercy Humppe si sa gaseasca adevarata fericire?" este un musical din 1969 in regia lui Anthony Newly, care detine si rolul principal. In 2006, un sondaj realizat printre cititorii publicatiei Chicago Tribune a desemnat titlul acestui film ca fiind cele mai nereusit din istorie.


3. Eegah (1962)


"Eegah" este un film horror realizat in anul 1962, cu Arch Hall in dublu rol (tatal si fiul). Poate ca titlul n-ar fi fost atat de nereusit daca nu ar fi, de fapt, o onomatopee. Si aceasta pelicula cinematografica se numara printre cele mai proaste create vreodata, sustin specialistii.


4. Santa Claus Conquers the Martians (1964)


Un alt film care apare adesea pe lista celor mai nefericite creatii cinematografice, "Santa Claus Conquers the Martians" este un SF cu John Call in rolul lui Mos Craciun si Pia Zadora , in cel al unui copilas martian. Povestea? Copiii de pe Marte sunt tristi si nimeni nu pare sa stie de ce. Totul pana cand un intelept martian dezvaluie faptul ca micutii au nevoie de bucuria Craciunului, drept pentru care adultii hotarasc sa il rapeasca pe Mos Craciun.


5. Sssssss (1973)


Filmul "Sssssss", lansat in Marea Britanie sub numele de "Ssssnake", este o pelicula horror cu Dirk Benedict si Heather Menzies. Dupa cate se pare, filmul, cu un titlu nefericit, s-a bucurat de succes printre amatorii genului care au creat un adevarat cult in jurul acestuia.

Sursa foto: oddee.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea