Filme

# mesaje 8 martie #8 martie #ziua femeii #ziua mamei #mesaje

Cele mai inspirate mesaje de 8 Martie, de la personajele preferate din filme

Ti-e dor de vremurile in care se purtau pampoane si uniforme cu guler apretat, iar copiii iti cantau celebrul cantec: "De ziua ta, mamico"? Parinti si copii, cu totii ne amintim de acele vremuri frumoase si emotionante, de fiecare data cand sarbatorim Ziua Femeii.

Cum ai putea sa uiti cearsaful alb de pe fundal, privirea usor stangace de copil emotionat, poza alb-negru pe care scria caligrafic anul, sau incurcaturile de la final, cand pozele de la clasa a doua C ajungeau la a treia B? Printr-o minune, cei de la A nu aveau probleme niciodata.

Insa orice se intampla, de 8 martie ajungeai mereu acasa la mama cu cea mai frumoasa dovada de iubire. Iar pentru ea asta era cea mai mare bucurie.

Daca personajele din serialele originale Netflix nu au facut pana acum clasica poza de 8 martie, ne-am gandit sa reparam situatia. Sa se bucure si mamele lor!

Iata ce declaratie pentru mame au pregatit Pablo din Narcos, Rory din Gilmore Girls, Morty din Rick and Morty, Kirstin Ortega din Altered Carbon, Alyssa din The End of the F***ing World si Will din Stranger Things.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea