Filme

#filme noi #filme futuristice #filme science fiction

Cele mai impresionante filme futuristice

Filme futuristice sunt intotdeauna apreciate pentru ca prezinta tot felul de idei si de viziuni noi. In plus, cele mai multe dintre acestea impresioneaza prin efecte speciale exceptionale. Iata cateva dintre cele mai tari filme futuristice.

Logan’s Run


Iti imaginezi o lume in care, la varsta de 30 de ani, esti deja batran? Logan’s Run prezinta o viitoare realitate in care oamenii trecuti de 30 de ani trebuie sa moara. Actiunea se petrece in anul 2274, iar pentru a se mentine echilibrul populatiei, masinariile care conduc pamantul decid ca toti cei trecuti de 30 de ani sa fie ucisi.

Din pacate, Logan (Michael York) este una dintre persoanele care se apropie de 30 de ani. Pentru ca isi doreste o viata mai lunga, Logan se intoarce impotriva sistemului si reuseste, intr-un final, sa il distruga.




Soylent Green

Cand, in anul 2022, New Yorkul are o populatie de 40 de milioane de oameni, hrana devine o raritate, motiv pentru care guvernul lanseaza pe piata un produs nou: Soylent Green. Desi acesta are succes si este foarte cautat de toata lumea, se dovedeste ca in spatele acestui aliment se afla un secret terifiant.



I, Robot

Cu Will Smith in rolul principal, I, Robot prezinta povestea unei lumi in care oamenii sunt protejati de roboti. Acestia sunt programati sa asculte de oameni (care,pana la un moment dat stapani), insa unul dintre roboti preia controlul sistemului si ii programeaza pe toti sa se revolte si sa ia propriile decizii. Urmeaza o revolutie care, insa, are un final fericit pentru umanitate.



Nineteen Eighty-Four (1984)

Nineteen Eighty-Four prezinta povestea unei societati care este controlata in totalitate de Big Brother, un tiran care vede si stie tot ce se intampla si care considera ca iubirea este o crima. Un barbat comite aceasta "crima", iar cei doi parteneri gasesc o modalitate de a scapa de sub control, insa asta este o iluzie pentru ca, in realitate, nimeni nu este cu adevarat liber.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea