Filme

#filme #top filme #filme tari #filme parodie # top filme parodie

Cele mai bune parodii realizate vreodata

Parodiile sunt intotdeauna fosrte bine primite de catre publicul din intreaga lume. Acestea au castigat tot mai multa popularitate in ultimii ani cand au reusit sa se evidentieze prin faze extrem de comice si de exagerate, inspirate din filme de succes.Iata cateva dintre cele mai reusite.

Hot Shot! (1991)
Filmul original: Top Gun

Hot Shots!a fost scris de Jim Abrahams si ofera acelasi umor de calitate ca si celelalte filme pe care le-a facut (Airplane! sau Naked Gun). Cu Charlie Sheen in rolul principal, Hot Shot! (Formidabilul!) este o comedie de exceptie care parodiaza valorile americane si cliseele cinematografice in general.

Robin of Hood: Men in Tights (1993)
Filmul original: Robin Hood: Prince of Thieves

Robin Hood (Cary Elwes) revine acasa si afla ca rege a fost exilat, iar in locula cestuia a venit despoticul John, cel care conduce acum Anglia. Robin Hood isi strange o banda cu ajutorul careia lupta impotriva actualului rege si il pune pe acesta in tot felul de situatii umilitoare. Banda sa este formata din Asneeze (Isaac Hayes) si fiul sau Ahchoo (Dave Chappelle), strajerul orb Blinkin (Mark Blankfield), Will Scarlet O'Hara (Matthew Porretta) si rabinul Tuckman (Brooks).


 

Scary Movie 1 (2000)
Filmul original: Scream, I Know What You Did Last Summer

In timp ce se plimba cu masina, un grup de adolescenti omoara o persoana si scapa de cadavru. Dupa o perioada, toti tinerii incep sa primeasca amenintari care de care mai infricosatoare. La un moment dat, toti acestia incep sa se suspecteze unul pe celalalt, insa in realitate atacatorul este persoana la care toti se asteapta cel mai putin.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea