Filme

#thriller #filme #justice #the grey #Men On A Ledge #thriller 2012

Cele mai bune filme thriller in 2012

Cele mai bune filme de gen thriller reusesc intotdeauna sa te tina in suspans, sa iti mareasca nivelul de adrenalina, suspansul, misterul, curiozitatea si uneori panica. 2012 se anunta a fi un an de succes in ceea ce priveste filmele thiller deoarece s-au investit sume fabuloase, iar efectele speciale si scenariile sunt pe masura.


Men On A Ledge


Un fost politist ajunge acum o persoana data in urmarire generala, motiv pentru care ajunge pe marginea unei cladiri din New York in incercarea de a-si face dreptate sau de a se sinucide in ultima distanta. Negociatorul departamentul de politie din oras incearca sa il convinga sa renunte la ceea ce si-a propus. Filmul ia o directie neasteptata pe masura ce se indreapta spre final si isi va tine spectatorii cu sufletul la gura.



Actori: Sam Worthington, Elizabeth Banks, Jamie Bell, Edward Burns, Ed Harris
Lansare: 27 ianuarie


The Grey

 

The Grey este povestea unui grup muncitori petrolisti care se prabuseste cu avionul intr-o regiune din Alaska si care ajunge sa fie intr-o lupta continua pentru supravietuire. Oamenii vor fi fortati sa se confrunte cu haite de lupti, temperaturi greu de suportat si lipsa de provizii. Totusi, ei incearca sa iti mentina puterea pentru a se intoarce acasa, teferi, la familiile lor.



Actori: Liam Neeson, Dermot Mulroney , Frank Grillo
Lansare: 27 ianuarie


Justice


Will Gerard (Nicholas Cage) este un profesor care se bucura de viata frumoasa pe care o are alaturi de sotia sa pana in momentul in care aceasta din urma este batuta si violata. In timp ce Will astepta, pe holurile spitalului, un semn de imbunatatire a sotiei sale, este abordat de un individ care ii face o oferta: sa isi faca dreptate si sa pedepseasca vinovatul fara a mai fi nevoit sa treaca prin toate etapele obositoare ale unui proces. Astfel, profesorul intra intr-o echipa care isi face justitie pe cont propriu si a carei actiuni sunt extrem de periculoase si infricosatoare.



Actori: Nicolas Cage, Guy Pearce, January Jones , Jennifer Carpenter , Harold Perrineau
Lansare: 16 martie
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea