Filme

#dans #filme #top filme #filme celebre #filme dans

Cele mai bune filme in care se danseaza

Cand auzi de filme cu dans, automat te gandesti la clasicul "Dirty Dancing", insa in afara de acest film, care va ramane unul dintre cele mai bune filme de dragoste, mai exista si alte productii care au avut ca subiect pasiunea fara limite si miscarile in pasi de dans.

Footloose (1984)

Kevin Bacon interpreteaza rolul lui Ren MacCormack, un baiat de la oras care ajunge intr-un orasel mic din provincie, in care muzica si dansul nu sunt permise. Ren este un spirit rebel si nu vrea sa accepte aceasta regula, motiv pentru care isi indeamna amicii sa lupte impotriva acestor reguli absurde, chiar daca asta inseamna ca trebuie sa tina piept autoritatilor si reverandului.

Flashdance (1983)

Filmul Flashdance este recunoscut pentru piesa "Maniac", dar mai ales pentru scena in care Jennifer Beals danseaza cu hainele ude. Jennifer Beals interpreteaza rolul unei femei care are doua joburi: unul de sudor, iar celalat de dansatoare exotica. Visul tinerei este acela de a strange suficienti bani pentru a-si plati locul intr-o scoala de balet.

Singin' in the Rain (1952)

Nimeni nu il poate uita pe Gene Kelly in clasicul "Singin' in the Rain", dar nici scenele memorabile de dans. Scena clasica, filmata in ploaie a fost realizata in timp ce actorul principal era foarte bolnav si avea temperatura de 40 de grade. Din acest motiv, Gene a trebuit sa schimbe 8 costume in timpul unei singure scene.


 

Save the Last Dance (2001)

Tanara si fara experienta, Sara (Julia Stiles) vrea sa devina o balerina de succes, asa ca se muta in Chicago. Aici il intalneste pe Derek (Sean Patrick Thomas), care o invata un dans total diferit fata de ce isi dorea ea, dar care i se potriveste ca o manusa.

In scurt timp, cei doi nu vor mai fi legati doar de pasiunea pentru dans, ci si de dragostea care se naste fara ca vreunul dintre ei sa isi dea seama.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea