Filme

#filme #top filme #filme celebre #filme fantasy

Cele mai bune filme fantasy

Lord of The Rings, Twilight sau Pirates of the Caribbean sunt doar cateva dintre filmele fantasy care au fost extrem de apreciate si adorate atat de catre public, cat si de criticii cinematografici.

Lord of The Rings

Oameni, hobbiti, elfi, pitici, vrajitori, troli si orci - fac cu totii parte din triologia Lord of The Rings. Insa rolul principal il detine Frodo Baggins, cel care mostesteneste inelul puterii absolute si care trebuie sa lupte impotriva unor forte malefice care vor sa conduca pamantul si sa ii transforme pe pamanteni in sclavi.

The Twilight Saga

Twilight prezinta povestea unei muritoare si a unui vampir care par sa fie meniti sa fie impreuna, in ciuda tuturor obstacolelor pe care le intampina in timpul in care sunt impreuna.

Pentru ca lupta pana la capatul puterilor pentru a fi impreuna, Bella si Edward ajung, intr-un final, sa se casatoreasca si sa isi dobandeasca tot ce isi propun. Asta nu inseamna ca relatia lor nu va fi presarate cu tradari si pericole nebanuite.

Seria Twiligt ii aduce in rolurile principale pe Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner.

Journey to the Center of the Earth 3D

Nu si-ar fi imaginat niciodata ca dosarele fratelui sau il vor conduce direct catre centrul pamantului. Din momentul in care ajunge aici, vulcanologul Trevor insotit de Sean (fiul fratelui sau) si fiica unui om de stiinta, incepe sa descopere o lume cu totul si cu totul noua, in care pericolele pandesc la tot pasul.

Pirates of the Caribbean

Capitanul Jack Sparrow este un personaj spectaculos si captivant, un tip dur, dar fermecator, pe apele involburate ale Marii Caraibe.

Jack Sparrow este prezent in toate cele 4 parti ale filmului Piratii din Caraibe si reuseste, de fiecare data, sa treaca peste cei mai ingrozitori pirati si cele mai sinistre creaturi pentru a-si atinge scopurile.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea