Filme

#incasari filme #masini #top filme #filme celebre # top masini

Cele mai bune filme cu masini de curse

Cursele de masini fascineaza oameni din lumea intreaga, insa un numar foarte redus ajunge sa participe la astfel de intreceri. Pentru a satisface setea de adrenalina a publicului, de-a lungul timpului au fost realizate o serie de filme care infatiseaza intocmai curse de masini, sub o forma sau alta. Descopera patru dintre cele mai bune astfel de filme!


1. Cars (2006)

Chiar daca este vorba despre un film de animatie, "Cars" este considerat drept una dintre cele mai reusite pelicule ce infatiseaza curse de masini. Un film pentru toate categoriile de varsta, "Cars" a si reusit performanta de a avea incasari de nu mai putin de 244.082.982 dolari in lumea intreaga. Filmul a beneficiat si de o continuare, "Cars 2", lansata in 2011.


2. seria fast and furious

Pentru impatimitii curselor de masini, aceasta serie este de neratat! Depasind limitele unei curse clasice, seria " Fast and Furious " a cuprins intreceri pe strazile LA-ului, dar si in Tokyo, iar rezultatul a fost unul pe masura asteptarilor. Spre exemplu, numai incasarile peliculei lansate in 2009 au atins cifra de 191.003.042 dolari la nivel mondial!


3. Days of Thunder (1990)

Filmul care l-a transformat in star pe Tom Cruise, "Days of Thunder" a transpus cursele din viata reala pe marile ecrane. De altfel, imaginile de la cursa Daytona 500 au fost preluate de la intrecerea cu acelasi nume din anul 1990. Printre altele, filmul ofera cel putin o secventa memorabila: intrecerea pe muchie de cutit dintre Cole Trickle si Russ Wheeler. Incasarile sale, la vremea respectiva, au atins impresionanta cifra de 82.670.733 dolari.


4. Speed Racer (2008)

Adaptat dupa seria de desene animate japoneze cu acelasi nume, "Speed Racer" este un film cu masini de curse reusit in regia fratilor Wachowski, responsabili si pentru revolutionarul "Matrix". Chiar daca o buna parte dintre manevrele din film nu par realiste, reusesc sa creasca adrenalina privitorului, ajutate fiind de cascadorii impresionante. Incasarile filmului au fost generoase si s-au ridicat la suma de 114.997.404 la nivel mondial.



Foto: entertainmentwallpaper.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea