Filme

#actor john travolta #john travolta #filme John Travolta

Cele mai bune filme cu John Travolta

John Travolta este genul de actor care reuseste sa te uimeasca de la un film la altul. Are o conditie fizica demna de invidiat, stie sa cante si danseaza fara cusur. Astazi iti propunem cateva dintre peliculele cele mai importante din filmografia sa.


Saturday Night Fever (1977)


"Saturday Night Fever" surprinde perfect nebunia disco din anii '70. John Travolta danseaza in acest film ca nimeni altul si, mai mult decat atat, da dovada de reale calitati actoricesti. Pentru rolul Tony Manero, Travolta a primit o nominalizare Oscar la categoria "Best Actor in a Leading Role". Din pacate, norocul nu i-a suras, premiul fiind inhatat de Richard Dreyfuss pentru prestatia din "The Goodbye Girl".


Grease (1978)


In "Grease", unul dintre cele mai de succes filme musical din toate timpurile, Travolta danseaza mai putin. In schimb, ne demonstreaza ca are si voce. Te poti convinge de acest lucru ascultand doua dintre piesele de pe coloana sonora a acestei productii: "You're The One That I Want" si "Summer Nights".


Blow Out (1981)


Considerat una dintre capodoperele regizorului Brian de Palma, "Blow Out" ni-l infatiseaza pe John Travolta intr-o noua ipostaza. Are parte de un rol mult mai serios, cel al unui sunetist care descopera intamplator ca ceea ce parea un simplu accident este de fapt o crima in toata regula.


Phenomenon (1996)


"Phenomenon" este o drama fantastica in care John Travolta intra in pielea lui George Malley, un om obisnuit care, dupa ce este lovit de trasnet, descopera ca poseda puteri supranaturale si telekinetice.


Michael (1996)


"Michael" este o poveste dulce-amaruie despre trei reporteri care merg pe teren sa verifice zvonurile potrivit carora pe Pamant exista un inger, care locuiste in casa unei batrane. Travolta este absolut savuros in rolul arhanghelului Mihail, care este departe de imaginea pe care o stim cu totii. Mihail este supraponderal, bea, fumeaza, consuma dulciuri in cantitati industriale si flirteaza cu orice femeie pe care o intalneste.



Sursa foto: telegraph.co.uk

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea