Filme

#filme #top filme #filme tari #filme dragoni #top filme dragoni

Cele mai bune filme cu dragoni

Reign of Fire, Neverending Story sau Eragon se numara printre cele mai bune filme de aventura. Acestea te atrag cu povesti captivante, emotionante sau terifiante, insa toate au acelasi lucru un comun: dragonii. Iata cele mai bune filme cu dragoni.

1. Reign of Fire (2002)

Un dragon se trezeste la viata din adancurile orasului Londra, iar din acesl moment incepe un haos total in intreaga tara.

Dragonul da nastere unor pui, iar impreuna preiau controlul asupra lumii si lasa in urma doar cateva zone izolate cu supravietuitori. Quinn (Christian Bale) conduce un astfel de grup in afara Londrei, acolo unde incearca sa supravietuiasca, cel putin pana la venirea unui grup de soldati americani, determinati sa omoare dragonii.

 

2. Pete's Dragon (1977)

Un orfan adoptat de o familie care il abuzeaza, reuseste sa fuga de acasa si il intalneste pe un paznic si pe fiica acestuia. Cei doi incearca sa il protejeze pe copil, insa in acelasi timp au parte si de ajutorul unui dragon invizibil pe nume Elliot. Dragonul nu este deloc terifiant, ci un prieten foarte bun al orfanului.


 

3. Neverending Story (1984)

Dupa ce fuge de un grup de batausi si incearca sa se ascunda, Bastian gaseste refugiu intr-un magazin vechi de carti, acolo unde incepe sa citeasca Neverending Story, o carte despre un taram magic, fantastic. Pe masura ce Bastian citeste mai mult din cartea respectiva, el isi da seama ca a fost atras exact in mijlocul actiunii cartii si ca ajunge sa se imprieteneasca cu un dragon.

4. Eragon (2006)

Personajul principal din film, un baiat de la tara, gaseste un ou de dragon, pe care se hotareste sa-l creasca in secret si caruia ii pune numele de Saphira. Cand regele malefic vine in cautarea dragonului, baiatul il invata pe dragon sa se lase incalecat si condus, astfel incat sa poata scapa de mania regelui si sa supravietuiasca



Autor: Corina Petrea

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea