Filme

#top filme #top filme dj #filme cu dj

Cele mai bune filme cu DJ

Filmele cu DJ au intotdeauna un farmec aparte si reusesc sa te transpuna intr-o lume in care cu siguranta nu multi au ocazia sa ajunga. Iata cateva dintre cele mai apreciate filme cu DJ.


Kevin & Perry Go Large (2000)


Kevin si Perry sunt doi baieti de 15 ani care nu isi doresc decat sa isi piarda virginitatea si isi urmeze visul de a canta si respectiv de a fi DJ. Pentru ca adolescentii reusesc sa impiedica un jaf bancar, primesc cate un card de cheltuieli, cu sume impresionante de bani, ca recompensa pentru fapta lor. Astfel, Kevin si Perry ajung in Ibiza, acolo unde isi pot implini visul de a avea cat mai multe femei, dar si pe cel de a canta.


It’s All Gone Pete Tong (2004)


Desi are tot ce isi doreste, incepand de la o familie frumoasa, pana la o cariera minunata, Pete Tong intampina o problema de sanatate si in acelasi timp de lupta cu o dependenta de cocaina. Faimosul DJ primeste vestea ca nu mai are voie de asculte muzica din cauza faptului ca timpanele lui sunt intr-o stare foarte grava, insa el nu concepe sa urmeze sfatul doctorului. Mai mult decat atat, el continua sa se drogheze cu cocaina. Intr-un timp foarte scurt, Pete Tong isi pierde faima pentru ca nu mai poate mixa, familia il paraseste, ramane fara auz, iar intr-un final el nu mai poate nici sa vorbeasca.


One Perfect Day (2004)


Tommy Matisse este un muzician talentat care studiaza la Academia Roiala de Muzica din Londra, acolo unde incearca sa scrie o piesa intitulata "One Perfect Day". Cand insa sora lui Tommy moare din cauza unei supradoze de droguri, intr-un club de noapte, iubita cantaretului recunoaste ca are o parte din vina pentru acest lucru si ca ea ii facea rost de droguri.

Cei doi se despart, iar ea ajunge in bratele proprietarului clubului, care este un traficant de droguri. Intr-un final insa, dragostea invinge, iar Tommy si fosta lui iubita ajung din nou impreuna.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea