Filme

#filme #channing tatum #top filme #filme channing tatum #top filme channing tatum

Cele mai bune filme cu Channing Tatum

Channing Tatum este un tanar actor de la Hollywood, cunoscut nu doar datorita felului in care joaca in filme, ci si datorita aspectului fizic de invidiat.

In adolescenta, cineva i-a promis ca il va ajuta sa aiba o cariera in fotbal, insa promisiunea nu s-a confirmat. Apoi, Channing si-a incercat norocul la scoala militara, sperand sa devina soldat in armata Statelor Unite ale Americii.

Drumul vietii l-a purtat pe Cahnning Tatum in alta directie, cea a modellingului. Practic, el si-a inceput cariera in 2000, odata cu aparitia in videoclipul lui Ricky Martin, "She Bangs". A defilat pentru cunoscute case de moda, printre care Armani si Abercrombie & Fitch.

Primul rol in filme l-a primit in anul 2005. De atunci, s-a facut remarcat in cateva roluri, printre care:

1. Stop-Loss (2008)

"Stop-Loss" ("Pierderea libertatii") este o drama regizata de Kimberley Peirce, cu Ryan Phillippe, Channing Tatum si Joseph Gordon-Levitt in rolurile principale. Tatum l-a interpretat pe sergentul Steve Shriver, bun amic cu Brandon King (Ryan Phillippe). Relatiile dintre cei doi incep sa devina incerte in momentul in care King este chemat din nou pe front.

2. The Vow (2012)

"The Vow" ("Juramantul") este o drama din 2012, in care Channing Tatum interpreteaza rolul principal, avand-o ca partenera pe frumoasa Rachel McAdams. Cei doi actori interpreteaza rolul unui cuplu in care iubirea este cel mai important lucru. Totul pana intr-o zi, cand sufera un accident de masina. Leo (Channing) a scapat nevatamat, insa Paige (Rachel McAdams) a suferit leziuni cerebrale si si-a pierdut memoria.

Nu il recunoaste pe Leo si refuza orice incercare a acestuia de a se apropia de ea.

3. Fighting (2009)

La statura pe care o are, lui Channing Tatum nu i-a fost greu sa prinda un rol bun intr-o pelicula "cu batai". In 2009, el a aparut in filmul "Fighting" ("Hai! Ne batem?"). Shawn MacArthur (Tatum) este un tanar dinrt-un oras de provincie, care vine la New York sa faca bani.

Intamplarea face ca un antrenor priceput sa ii descopere talentul pentru lupta si il ia sub aripa protectoare. Shawn devine vedeta peste noapte, insa lucrurile erau pe care sa se schimbe in momentul in care i s-a propus cea mai dura confruntare din viata lui.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea