Filme

#filme #anne hathaway #top filme #filme anne hathaway #top filme anne hathaway

Cele mai bune filme cu Anne Hathaway

Desi a fost mai mult atrasa de teatru, Anne Hathaway s-a orientat catre televiziune in anul 1999, cand a jucat in serialul Get Real. Potrivit revistei People, actrita a avut parte de o acensiune spectaculoasa, datorita unor productii precum The Princess Diaries (2001) sau The Devil Wears Prada (2006). In anul in care a jucat alaturi de Meryl Streep, Anne Hathaway a aparut pe lista celor mai frumoase 50 de femei din lume.

Iata o lista cu cele mai apreciate filme cu Anne Hathaway.

1. Rachel Getting Married (2008)

Anne Hathaway a fost nominalizata la premiile Oscar pentru rolul sau din acest film. Ea interpreteaza rolul personajului Kym, o tanara dependenta de droguri, care a primit permisiunea de a iesi de la dezintoxicare pentru a participa la nunta surorii sale.

Kym este oaia neagra a familiei, iar comportamentul si greselile sale au dus la ruptura dintre ea si cei dragi. Din pacate insa, Kym are acum nevoie de atentia si sprijinul membrilor familiei, dar mai ales de iertare din partea acestora.

2. The Devil Wears Prada (2006)

Andy Sachs (Anne Hathaway) a absolvit recent jurnalismul si a primit un job la care viseaza sute de fete: asistenta personala a Mirandei Priestly (Meryl Streep), redactorul sef al revistei Runway.

Desi la inceput Andy nu are nimic in comun cu moda, iar hainele sale pe care le poarta par sa fi fost ale bunicii sale, ea reuseste sa se transforme intr-o femeie eleganta si puternica. Totusi, Miranda Priestly nu reuseste sa ii influenteze principiile si sa o tranforme intr-o persoana pregatita sa calce peste cadavre pentru a obtine ce isi doreste.

3. Alice in Wonderland (2010)

Bazata pe un basm clasic, varianta recenta a filmului Alice in Wonderland reuseste sa prezinte anumite detalii intr-o lumina morbida, dar comica in acelasi timp.

Desi la inceput Anne a fost ofertata pentru rolul lui Alice, ea a refuzat, motivand ca isi doreste o provocare si nu un rol similar cu altele pe care le-a avut (Princess Diaries). Astfel, Anne Hathaway este White Queen, cea care ajunge sa conduca regatul in final.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea