Filme

#filme noi #filme toamna 2011 # premiera filme #twilight breaking dawn #moneybally

Cele mai bune filme ale toamnei 2011

Toamna 2011 se anunta fructuoasa! Productiile cinematografice care urmeaza sa fie lansate in perioada septembrie-noiembrie promit sa cucereasca topurile de specialitate, dar si inimile noastre. De la ' Saga Amurg : Zori de zi - Partea 1' la pelicula semnata de Pedro Almodovar, 'La piel que habito', iata cele mai bune filme ale toamnei 2011!

 

Saga Amurg: Zori de Zi - Partea 1

Cu siguranta cel mai asteptat film al toamnei 2011, ecranizarea volumului 'Zori de Zi' din saga 'Amurg' anunta o multime de surprize. Poate cel mai anticipat moment este cel al casatoriei dintre muritoarea Bella Swan si vampirul Edward Cullen, insa filmul promite mai mult de atat, printre care si scene mai senzuale decat cele cu care am fost obisnuiti pana acum.

Premiera in Romania: 18 noiembrie 2011



 

Drive

Premiat la festivalul de la Cannes, 'Drive' are toate ingredientele pentru a ne tine cu sufletul la gura! Drama de actiune, cu actorii Ryan Gosling si Carey Mulligan, spune povestea unui tanar implicat intr-un plan pentru o crima ce ia o intorsatura neasteptata.

Premiera in Romania: 16 septembrie 2011



 

Moneyball

Avand la baza romanul de nonfictiune a lui Michael Lewis, comedia dramatica 'Moneyball' il are in distributie pe Brad Pitt in rolul lui Billy Beane, managerul echipei de baseball Oakland A. Acesta se lupta sa isi reinventeze echipa lipsita de fonduri apeland la metode mai putin conventionale.

Premiera in Romania: 25 noiembrie 2011



 

J. Edgar

Un film care are, din start, doua ingrediente ce promit sa il transforme intr-o productie reusita - regizorul Clint Eastwood si actorul Leonardo di Caprio, 'J.Edgar' spune povestea vietii longevivului director FBi, J. Edgar Hoover.

Premiera in Romania: ianuarie 2012 (premiera in SUA in data de 9 noiembrie 2011)



 

Real Steel

Filmul SF 'Real Steel', cu Hugh Jackman si Evangeline Lily, propune o lume in care boxeurii sunt inlocuiti cu roboti. Filmul are la baza povestirea 'Steel' din 1956, scrisa de Richard Matheson.

Premiera in Romania: 7 octombrie 2011



 

la piel que habito

Un alt film care merita vazut in aceasta toamna este 'La piel que habito', in regia lui Pedro Almodovar. Realizat in stilul specific regizorului spaniol, filmul spune o poveste ciudata a unui chirurg plastician, bantuit de trecut, care creeaza o piele artificiala, rezistenta la agentii externi.

Premiera in Romania: 4 noiembrie 2011


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea