Filme

#filme #nicole kidman #top filme #filme tari #filme nicole kidman

Cele mai bune filme ale actritei Nicole Kidman

Nicole Kidman, una dintre cele mai bune actrite din Australia, are la activ nenumarate filme care i-au adus succesul la care a visat intotdeauna. Nicole a castigat Globul de Aur si o nominalizare la Oscar pentru cea mai buna actrita, datorita filmului "Moulin Rouge", dar si multe alte premii pentru filmele in care a aparut de-a lungul carierei sale.

Descopera cateva filme de succes in care Nicole Kidman a avut rolul principal.

The Hours

In anul 2003, Nicole Kidman a castigat premiul Oscar pentru cea mai buna actrita, datorita filmului "The Hours". Filmul prezinta povestea a trei femei din trei generatii diferite care sunt conectate, fara sa stie, printr-o serie de evenimente.

Productia este o drama in care Nicole Kidman joaca alaturi de faimoasele Meryl Streep si Julianne Moore.

Moulin Rouge

Regizorul australian Baz Luhrmann reinventeaza aceasta piesa de spectacol intr-un film plin de farmec, dragoste, sacrificii si drama. Productia o are in rolul principal pe Nicole Kidman care este starul spectacolelor de la Moulin Rouge, dar care destinul nu o lasa sa traiasca alaturi de omul pe care il iubeste.

Cold Mountain

Nicole Kidman si Jude Law apar impreuna in aceasta drama care are loc in anul 1960, perioada Razboiului Civil.

Actrita interpreteaza rolul unei iubite care il asteapta pe iubitul ei sa se intoarca acasa din razboi. Desi acesta face tot posibilul pentru a se intoarce la iubita sa si intalneste pe drum tot felul de talhari si criminali, in momentul in care ajunge la iubita sa, descopera o persoana total diferita fata de cea pe care stia el.

Dogville

Grace (Nicole Kidman) este o tanara femeie care incearca sa scape de niste gangsteri, motiv pentru care se ascunde intr-o comunitate din orasul izolat numit Dogville. Oamenii de acolo accepta sa o ascunda, in schimbul unor munci simple in folosul comunitatii. Cand gangsterii se arata tot mai interesati de Grace, membrii comunitatii din Dogville incep sa aiba tot mai multe pretentii si sa ii ceara femeii anumite servicii.

La final insa, atat membrii comunitatii, cat si gangsterii ajung sa regrete ca au incercat sa ii faca rau lui Grace.


 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea