Filme

#filme #seriale #top filme #top seriale

Cele mai apreciate seriale de actiune

Te-ai plictisit de serialele clasice de comedie si esti in cautarea unuia mai incitant, plin de drama, mister si actiune? Printre cele mai bune si apreciate seriale americane de actiune se numara , Lost, sau CSI New York. Descopera mai multe informatii despre aceste filme.

Supernatural

Supernatural este un serial care incepe timid cu simple lupte intre doi frati (Sam si Dean) si intunericul reprezentate de fantome, vampiri, varcolaci si tot felul de demoni. Pe parcursul celor 7 sezoane existente, aceasta lupta devine una tot mai biblica, iar cei doi frati castiga de partea lor arhangheli si ingeri care ii scapa din tot felul de necazuri .



 

Lost

Dupa ce o cursa a companiei aeriene Oceanic s-a prabusit pe o insula din Pacific, naufragiatii au fost obligati de imprejurari sa devina suficient de puternici pentru a supravietui, mai ales in momentul in care si-au dat seama ca nimeni nu va veni sa ii caute. Cu cat petrec mai mult timp pe insula, cu atat ei descopera tot mai multe secrete ale acesteia si isi dau seama ca ii pandeste o creatura din jungla si ca pe insula mai exista un grup de naufragiati numiti "Ceilalti".



 

The Mentalist

The Mentalist urmareste firul actiunilor unui medium care a devenit particular si care se ajuta de tot ceea ce stie pentru a ajuta politia in cele mai dificile cazuri. Acesta elucideaza o serie de crime si mistere la care, in mod normal, politia ar lucra destul de mult si probabil nu ar avea niciun raspuns.



 

C.S.I. New York

Detectivii si criminalistii din C.S.I. New York se folosesc de cele mai evoluate tehnologii pentru a investiga si analiza o serie de crime extrem de dificile care au loc pe raza orasului New York. Dincolo de tehnologia de varf, din echipa departamentului de politie fac parte oameni foarte bine pregatiti si cu adevarat motivati sa afle adevarul si sa lupte impotriva criminalitatii.




 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea