Filme

#filme biografice # film piratat #john cusack #top filme john cusack

Cele mai apreciate filme cu John Cusack

John Cusack este un actor care reuseste sa joace foarte bine atat in filme de comedie sau actiune, cat si in drame. Iata cateva dintre cele mai apreciate filme ale actorului John Cusack.

1. Say Anything

Say Anything este unul dintre cele mai cunoscute filme ale lui John Cusack, dar si cel mai simpatice. John interpreteaza rolul unui tanar rebel, iresponsabil si lipsit de ambitie, care se indragosteste de o absolventa de colegiu. Chiar daca ea ii raspunde la avansuri, tatal fetei este impotriva relatiei si le interzice celor doi sa se vada. Filmul reuseste sa transmita foarte bine emotiile pe care le traiesc cele doua personaje principale si sentimentele specifice primei iubiri.

2. Midnight in The Garden of Good And Evil

Alaturi de Jude Law, John Cusack interpreteaza rolul unui jurnalist din New York, care soseste in Savannah pentru a scrie un material despre un cunoscut vanzator de antichitati, Jim Williams (Kevin Spacey). Desi pare un tip respectabil in comunitate, Jim are mai multe secrete, pe care John Kelso: in spatele unui om calm se ascunde un homosexual ciudat si foarte violent.

3. High Fidelity

High Fidelity este o comedie romantica, despre Rob Gordon (John Cusack), proprietarul unui magazin de viniluri, care este foarte pasionat de obiectele pe care le vinde. Acesta adora vinilurile si isi petrece o mare parte din timp ascultand muzica preferata. Totusi, in momentul in care Rob este parasit de iubita, toata lumea lui se schimba la 180 de grade si se vede nevoit sa se maturizeze, fara sa isi doreasca acest lucru.

4. The Thin Red Line

The Thin Red Line prezinta povestea unui grupa de soldati care lupta in cel de-al Doilea Razboi Mondial. Totusi, filmul pune accentul pe dramele, schimbarile si suferintele prin care trec oamenii in situatii limita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea