Filme

#filme #cam gigandet #top filme #filme cam gigandet #top filme cam gigandet

Cele mai apreciate filme cu Cam Gigandet

Cam Gigandet este un actor tanar, care a inceput sa ia lectii de actorie in colegiu si care a aparut in nenumarate filme de succes. Printre acestea se numara Mistaken, American Crude, The Unborn, The Experiment, Free Ride, Five Star Day, Easy A, Never Back Down sau Twilight.

Twilight

Desi rolul sau a fost destul de mic, Cam Gigandet s-a facut totusi remarcat in productia Twilight, ca fiind vampirul rebel, nesupus, care nu asculta nici macar de regulile grupului sau. Acesta face o mica pasiuna pentru Bella, o rapeste pe aceasta dupa ce o atrage intr-o capcana si incearca sa o omoare. Totusi, el pierde lupta cu Edward, chiar daca este mai batran si mai puternic decat acesta.


Five Star Day

Astrele par sa ii surada lui Jake Gibson's (Cam Gigandet) inca de la prima ora a diminetii, insa ziua lui ia o intorsatura ciudata. Chiar de ziua lui, Jake incepe sa caute 3 oameni nascuti in aceeasi zi, an si loc ca si el, pentru a demonstra teoria sa legata de astrologie.


Easy A

Cam Gigandet apare alaturi de Emma Stone in Easy A si interpreteaza rolul unui licean care ar trebui sa fie deja la facultate. El face parte dintr-un grup care il preslaveste pe Iisus, insa face acest lucru numai pentru a o impresiona pe iubita lui. In realitate, acesta intretine relatii sexuale cu psihologul liceului, aceasta din urma fiind o femeie casatorita, chiar cu un profesor din aceeasi institutie. Planurile tanarului sunt date peste cap rapid si ajunge sa fie pedepsit pentru minciunile pe care le spune de-a lungul timpului.


Never Back Down

Un adolescent se muta intr-un oras nou, intr-un liceu nou, insa din pacate il supara tocmai pe cel care face legea in liceu, Ryan McCarthy (Cam Gigandet). Totusi, pentru ca bobocul este luptator si merge adesea la o sala de box in care antrenorul este un adevarat campion, reuseste sa ii tina piept lui Ryan si sa aduca echilibrul care se cerea in liceu.




 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea