Filme

#ashton kutcher #ray romano #Mark Harmon #jon cryer #neil patrick harris

Cel mai bine platiti actori din serialele americane

Actorii din serialele americane de succes la nivel mondial se bucura nu doar de aprecierea publicului, ci si de salarii mai mult decat generoase, care le rotunjesc frumusel veniturile. Recent, Forbes a dat publicitatii topul celor mai bine platiti actori din serialele TV americane, in perioada iunie 2012 - iunie 2013. Iata cati bani au incasat vedetele din serialele americane in ultimul an!


1. Ashton Kutcher - 24 milioane dolari

Ashton Kutcher a tras lozul castigator odata cu implicarea in sitcomul "Doi barbati si jumatate" (Two and a Half Men), dupa plecarea lui Charlie Sheen. Ashton este cel mai bine platit actor american al momentului, cu un salariu de nu mai putin de 750.000 dolari pe episod!

Veniturile sale in ultimul an au atins impresionanta suma de 24 milioane dolari nu doar datorita serialului sus-mentionat, cat si investitiilor si a rolului din filmul "jOBS".


2. Jon Cryer - 21 milioane dolari

Era de asteptat ca vioara a doua din "Doi barbati si jumatate" sa obtina, la randul sau, venituri frumoase din acest serial. Simpaticul actor este ceva mai putin bine platit decat Ashton Kutcher, insa salariul sau per episod filmat ramane unul extrem de generos: 650.000 dolari.


3. Ray Romano - 16 milioane dolari

Este adevarat ca zilele in care Ray Romano filma pentru indragitul serial "Everybody Loves Raymond" ("Dragul de Raymond") sunt de mult apuse, ceea ce nu inseamna, totusi, ca actorul american nu castiga in continuare bani frumosi de pe urma drepturilor de difuzare.

In ultimul an, asadar, Ray Romano a reusit sa stranga in cont nu mai putin de 16 milioane dolari, si ca urmare a implicarii in animatia "Ice Age", unde isi imprumuta vocea personajului Manny.


4. Neil Patrick Harris - 15 milioane dolari

Succesul serialului "How I Met Your Mother" s-a tradus, in cazul actorului Neil Patrick Harris, prin venituri de 15 milioane de dolari in ultimul an. In prezent, actorul este remunerat cu 225.000 dolari per episod, salariul sau fiind intr-o continua crestere.


5. Mark Harmon - 15 milioane dolari

"NCIS", ajuns deja la cel de-al 11-lea sezon, il plaseaza constant pe Mark Harmon in topul celor mai bine platiti actori din serialele americane. Nici nu este de mirare, dat fiind faptul ca Mark Harmon castiga, pentru fiecare episod filmat, 525.000 dolari!

Sursa foto: ecelebwallpaper.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea