Filme

#filme #top forbes #top actori #top actori bine platiti #actori bine platiti

Cel mai bine platite actrite de la Hollywood

Revista Forbes a realizat un top al celor mai bine platite actrite de la Hollywood, luand in calcul veniturile din perioada mai 2011 - mai 2012. Intr-un mod total nesurprinzator, pe primele 10 locuri se afla actrite precum Charlize Theron, Kristen Stewart, Angelina Jolie sau Sandra Bullock, insa alaturi de acestea exista si actrite proaspat intrate in lumea cinematografiei.

1. Kristen Stewart

Pe primul loc din topul celor mai bine platite actrite se numara Kristen Stewart, cea care a interpretat rolul Bellei Swan in franciza Twilight. De asemenea, conturile actritei in varsta de 22 de ani sunt pline si datorita productiei The Snow White and the Huntsman.

2. Cameron Diaz

Desi nu mai arata ca la 30 de ani, Cameron Diaz continua sa aiba un succes nesperat si sa castige milioane de dolari. Mai exact, actrita a castigat intr-un singur an de zile 34 de milioane de dolari, datorita filmului Bad Teacher, o comedie realizata cu buget mic, care a ajuns sa incaseze 216 milioane de dolari in toata lumea.

3. Sandra Bullock

Desi a aparut in nenumarate filme, productia care inca umple buzunarele Sandrei Bullock este The Blind Side. Mai mult decat atat, actrita a primit deja un avans pentur filmul SF, Gravity, produs de Alfonso Coaron. Intr-un an de zile, Bullock a castigat 25 de milioane de dolari.

4. Angelina Jolie

Angelina Jolie a castigat in acest an 20 de milioane de dolari, desi nu a mai jucat recent in filme. Totusi, productiile realizate in trecut pompeaza cu succes bani in conturile Angelinei, la fel si campaniile publicitare pe care le realizeaza. De asemenea, viitoarea sotie a lui Brad Pitt castiga foarte multi bani si din slujba de ambasadoare a marcii Luis Vuitton.

5. Charlize Theron

Charlize Theron si-a umplut conturile datorita productiilor Prometheus si Snow White and the Huntsman. In acest moment, fata de anul trecut, Theron este mai bogata cu 18 milioane de dolari. In aceasta suma intra totusi si banii primiti datorita faptului ca este imaginea companiei Dior.

In top 10 se mai afla si actrite precum Julia Roberts, Sarah Jessica Parker, Meryl Streep, Kristen Wiig si Jennifer Aniston.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea