Filme

#top actori sexy #johnny deep #gerard butler #bradley cooper #taylor lautner #actori sexy #alex pettyfer

Cei mai sexy actori ai momentului

Taylor Lautner, Johnny Deep sau Gerard Butler se numara printre cei mai sexy barbati de pe marile ecrane in anul 2012. Acestia reusesc sa le tina pe femei cu sufletul la gura, chiar daca au 20 de ani sau aproape 50.


Taylor Lautner


Desi nu are decat 20 de ani, Taylor Lautner se numara printre cei mai sexy actori ai momentului. Cel mai probabil, acest lucru este datorita rolului din seria Twilight si faptului ca in majoritatea scenelor acesta si-a expus pectoralii bine lucrati.


Johnny Depp


In varsta de 49 de ani, Johnny Depp reuseste sa se mentine in topul celor mai sexy barbati. In plus, acum actorul tine primele pagini ale tabloidelor, datorita despartirii sale de Vanessa Paradis, cea cu care a avut o relatie de mai bine de 12 ani. Johnny Depp este cunoscut pentru roluri din filme precum Alice in Wonderland, Pirates of the Caribbean sau Cry Baby.


Gerard Butler


Gerard Butler impresioneaza cu sarmul sau scotian, cu privirea sa patrunzatoare, dar mai ales cu modul in care reuseste sa interpreteze roluri amuzante, cat si unele foarte dramatice. Gerard Butler a jucat in filme precum Law Abiding Citizen, The Ugly Truth sau P.S. I Love You.


Bradley Cooper


Actorul in varsta de 37 de ani este foarte apreciat, nu neaparat rolurilor pe care le interpreteaza si filmelor in care joaca, cat pentru aspectul fizic. Cel mai probabil, 99% dintre fanii lui Bradley Cooper sunt de gen feminin si suspina intotdeauna atunci cand il vad, fara sa tina cont de rolul sau subiectul filmului.


Alex Pettyfer


Actorul din Beastley s-a deschis ca fiind o persoana coplesitoare, insa fanele lui cu siguranta il vad ca pe un tip extrem de sexy. De curand, Alex Pettyfer a jucat in productia In Time alaturi de Amanda Seyfried and Justin Timberlake.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea