Filme

#actori #filme #kristen stewart #robert pattinson #top actori #salarii actori

Cei mai "ieftini" actori de la Hollywood

Robert Pattinson si iubita sa, Kristen Stewart , se afla pe pe primele pozitii in topul celor mai "ieftini" actori de la Hollywood. Potrivit topului realizat de Forbes Magazine, cei doi protagonisti din "Twilight" au un salariu mult prea mic, raportat la incasarile spectaculoase ale productiilor in care au jucat.

Kristen Steward se afla pe primul loc in topul celor mai prost platiti actori de la Hollywood. Forbes a dezvaluit ca pentru fiecare dolar castigat de Kristen, filmele sale au avut un profit de 55,83 de dolari.

Pozitia a doua in clasament e ocupata de Anne Hathaway , ale carei filme au avut castiguri de 45,67 de dolari. Pozitia a treia e ocupata de Robert Pattinson, care, pentru fiecare dolar castigat, filmele sale au obtinut 39,43 de dolari.

In top se mai afla Daniel Radcliffe , din "Harry Potter", Shia LeBeouf, Robert Downey Jr., Matt Damon, Cate Blanchet, Meryl Streep si Johnny Depp.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea