Filme

#ryan reynolds #zac efron #bradley cooper #actori celebri #celebri la hollywood #actori sexy

Cei mai hot tineri actori de prima mana de la Hollywood

Incet, generatia de aur a actorilor din anii '90, in frunte cu nume ca Brad Pitt si Johnny Depp, a facut loc uneia noi, presarata cu tineri deopotriva talentati si aratosi. Dintre acestia, cateva nume exceleaza la capitolul notoritate si talent. Iata, asadar, cei mai hot cinci actori tineri de la Hollywood!

 

1. Ryan Reynolds

Ryan Reynolds s-a lansat in comedii pentru adolescenti - a se vedea "Van Wilder - si a reusit, treptat, sa isi construiasca reputatia de actor frumusel, dar si foarte talentat. Chiar daca a ramas un rasfatat al comediilor - "The Proposal" fiind doar una dintre cele mai bune, Ryan Reynolds a castigat teren si in alt tip de filme. Astfel, a reusit sa obtina rolul principal in productia "Green Lantern".


2. Bradley Cooper

Incet, dar sigur, si Bradley Cooper a devenit un actor de prima mana in Cetatea Filmului, primind roluri in filme de mare succes ca "Marea Mahmureala". Unul dintre momentele care l-au transformat intr-un idol al femeilor a fost dezvaluirea faptului ca vorbeste limba franceza fluent. Cel mai recent film al sau este partea a doua a comediei "Marea Mahmureala".

Foto: tiptoptens.com

3. Chris Hemsworth

Chiar daca, pentru moment, Chris Hemsworth este recunoscut mai mult pentru aspectul sau fizic decat pentru talent, actorul pare sa aiba un viitor stralucit in fata. In 2011, s-a facut remarcat in filmul "Thor" si isi va relua rolul zeului nordic in pelicula care urmeaza sa apara anul viitor, "The Avengers".
 

4. Sam Worthington

Actorul australian a devenit, brusc, un nume important in industria cinematografica din SUA dupa ce a primit rolul principal masculin in blockbusterul "Avatar". Sam Worthington a mai putut fi admirat in "Terminator: Salvation" si in "Infruntarea titanilor". Pe viitor, va juca in continuarile superproductiei "Avatar".


Foto: tiptoptens.com

5. Zac Efron

Fostul star Disney, din seria de succes "High School Musical", Zac Efron si-a consolidat cariera cu roluri in filme precum " 17 Again ", " Me and Orson Welles " sau " Charlie St. Cloud ". Frumusel si talentat, Zac Efron promite sa devina unul dintre cei mai de succes actori de la Hollywood.

Foto: tiptoptens.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea