Filme

#revelion #maruta #mondenii #dan negru #recomadari tv

Ce vedem la TV de Revelion

Ca in fiecare an, televiziunile din Romania se straduiesc sa ofere celor care prefera sa petreaca Revelionul in fata micilor ecrane programe de calitate, menite sa satisfaca toate gusturile. Iata cateva dintre "bunatatile" de care ni le-au pregatit televiziunile pentru noaptea dintre ani.

In acest an, gazdelele Revelionului de la Pro TV vor fi Andra si Catalin Maruta. Show-ul de Revelion se va numi "Eu de Revelion nu dorm", un joc de cuvinte care are la baza "Eu vara nu dorm", hitul cu care Connect-R a cucerit Romania in 2012. Spectacolul va incepe la ora 21.45 si va cuprinde numere de magie si acrobatii, scenete de umor, numere de folclor si muzica de toate genurile. Pe lista cu invitati figureaza Pavel Bartos, iluzionistul Cristian Gog, Nicoleta Luciu, alaturi de multe alte vedete.

Dan Negru, gazda Revelionului de la Antena 1

Dan Negru prezinta pentru a 13-a oara Revelionul la Antena 1. In ton cu aceasta cifra este si titlul ales pentru spectacolul gazduit de faimosul realizator TV - "Revelionul bate ghinionul". Incepand cu ora 20.30, in platoul postului din Baneasa se vor perinda peste 100 de vedete din mai multe domenii. Vor exista doua echipe (masculina, respectiv feminina), care vor trebui sa faca fata celor mai trasnite probe.

"Mondenii" parodiaza si in noaptea de Revelion

Prima TV iti propune un Revelion pregatit de echipa indragitului serial "Mondenii". Andreea Gramosteanu, Angel Popescu, Mirela Zeta, Alexandru Bogdan si Bogdan Cotlet au filmat o noua serie de scenete in care ironizeaza cele mai populare vedete din Romania.

TVR 1 inca nu a stabilit ce program va difuza de Revelion. Programul va fi ales chiar de telespectatori care vor vota prin SMS. Rezultatul final urmeaza sa fie anuntat pe data de 30 decembrie.

In noaptea de Revelion, telespectatorii vor avea parte si de o selectie impresionanta de filme: "Nea Marin miliardar" (Pro TV, ora 20.00), "Fiica presedintelui" (Prima TV, ora 21.30), "Filantropica" (TVR 2, ora 22.00), "Sefi de cosmar" (HBO, ora 22.30).

Tot de Revelion, vor fi transmise si cateva concerte interesante. Astfel, de la ora 0.00, Acasa TV transmite live concertele ce vor avea loc pe scena din Piata Revolutiei: Loredana Groza, Holograf, Smiley, Voltaj, Connect-R.

In schimb, cei de la Prima TV difuzeaza de la ora 1.00 inregistrarea concertului pe care Vunk l-a sustinut pe 14 noiembrie la Sala Polivalenta.

Sursa foto: theyesgirls.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea