Filme

#cowboys&aliens #filme noi #cars 2 #premiere #trailer #conan #the smurfs #filme august #filme 2011 #planeta maimutelor: invazia #sefi de cosmar

Ce vedem la cinema in luna august

In luna august, esti asteptat la cinema cu filme de actiune care te vor tine cu sufletul la gura si cu comedii spumoase, care te vor binedispune. Nu rata Cars 2, Cowboys & Aliens sau The Smurfs .
 

Capitanul America: Primul razbunator
 

Dupa ce a fost declarat inapt pentru serviciul militar, timidul Steve Rogers se ofera voluntar pentru un poriect de cercetare ultrasecret, care il va transforma in Capitanul America, un supererou dedicat apararii idealurilor americane. Filmul are premiera pe 5 august.

Masini 2
 

Lightning McQueen revine pe pista insotit de cel mai bun prieten al sau, mototolitul entuziast Mater. Cei doi se vad nevoiti sa depuna toate eforturile pentru a iesi cu fruntea sus dintr-o noua intriga, iar de aceasta data aventurile ii vor conduce pe tot cuprinsul globului. Filmul are premiera pe 5 august.

Sefi de cosmar
 

Trei colegi de munca satui pana peste cap de sefii lor abuzivi ajung la concluzia ca singura lor sansa la o cariera normala este eliminarea acestora. Cei trei nu se vor da in laturi de la nimic pentru a-si pune planurile in practica. Filmul are premiera pe 12 august.

planeta maimutelor: invazia
 

Filmul spune povestea unui om de stiinta care testeaza pe maimute un nou medicament impotriva Alzheimer-ului. Experimentul scapa de sub control si acesta este doar inceputul razboiului pentru suprematie dintre oameni si maimute. Filmul are premiera pe 12 august.

Conan
 

Dupa ce a fost martor la uciderea tatalui sau si distrugerea pana in temelii a satului in care a copilarit, Conan nu mai are alta sansa decat sa se alature unei lumi nelegiuite, in care devine pe rand borfas, pirat si apoi razboinic. Filmul are premiera pe 19 august.

Cowboys & Extraterestri
 

Cowboys & Extraterestri este un thriller de actiune care ne va purta prin Vestul Salbatic, unde un cowboy singuratic va conduce o revolta impotriva terorii venite din alt Univers. Un strain care si-a pierdut memoria ajunge in Absolution, un orasel din mijlocul desertului. Filmul are premiera pe data de 26 august.

Strumpfii
 

Marele strumf, strumfita , Bebe strumf si ceilalti consateni ai lor au din nou probleme cu maleficul vecin, vrajitorul Gargamel. Ajutat de motanul sau, Azrael, dar si de urata vrajitoare Hogartha, Gargamel le bune din nou bete in roate strumfilor. Filmul are premiera pe 26 august.

Tot in luna august mai poti vedea pe marele ecrane si filmele Tournee (5 august), The Change-Up (19 august), Fright Night (19 august) si Barney's Version (19 august).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea