Filme

# filme de dragoste #vizionare filme #filme #timp liber

Ce sa faci in timpul liber ca sa nu te plictisesti

Fie ca suntem in concediu, sau e weekend si suntem liberi, cu siguranta am simtit cu totii ca nu stim exact ce sa facem in timpul nostru liber si cum sa-l organizam. Majoritatea dintre noi alegem sa facem cat mai multe activitati in timpul nostru liber: jogging, dans, fitness, fotbal, cititul cartilor, etc. Iar unora dintre noi, pur si simplu ne place sa lenevim.

 

Exista probabil persoane calculate, care isi planifica toate activitatile de relaxare din timp. Dar ce se intampla daca, cateodata planurile nu ies asa cum trebuie? Ei bine, in acest caz o plimbare in aer liber, un somn linistit sau chiar un film de dragoste poate fi alternativa potrivita.

Cea mai buna alegere, dintre cele prezentate mai sus, este vizionarea unor filme de dragoste. Sunt relaxante, te inveselesc si nu trebuie decat sa gasesti filmul potrivit, sa te asezi confortabil pe fotoliu, cu un pahar de vin langa tine, si iata, modul perfect de a te relaxa!

Cateva dintre filmele de dragoste pe care trebuie neaparat sa le vizionezi, atunci cand ai prea mult timp liber!

A star is born

Este un film de dragoste care te va impresiona pana la lacrimi. Regizat chiar de actorul principal, Bradley Cooper, filmul prezinta povestea de dragoste a unui muzician, pentru o tanara talentata, pe care o va ajuta sa devina celebra. Varsta inaintata a muzicianului si problemele pe care acesta le are cu alcoolul, vor pune piedici in relatia lor de dragoste cat si in cariera. Este un film care, cu siguranta merita vazut!

Adrift

inspirat dintr-o poveste reala, acest film prezinta povestea unui cuplu care s-au intalnit intamplator pe o plaja, se indragostesc si decid sa traverseze marea impreuna. Pornesc in aventura vietii lor, in care se vor confrunta cu unul dintre cele mai catastrofale uragane din istorie. Este o poveste despre supravietuire, iubire si sacrificiu.

About time

Este filmul perfect la care sa te uiti atunci cand esti plictisit, trist, sau chiar fericit. La varsta de 21 de ani, Tim descopera ca poate calatori in timp si schimba ceea ce se intampla si s-a intamplat in propria sa viata. Decizia lui de a-si face viata mai buna prin obtinerea unei prietene se dovedeste a nu fi la fel de usor cum credea. Acest film, va va face sa va dati seama cat de minunate sunt toate partile din viata voastra si va va lasa bucuria de a va simti recunoscatori chiar si pentru momentele plictisitoare.

Midnight sun

Acest film prezinta povestea dramatica a unei tinere, de 17 ani care sufera de o afectiune ce o impiedica sa iasa la lumina soarelui. Cu toate acestea, noptile si le petrece afara, astfel isi intalneste sufletul pereche cu care va avea o frumoasa, dar scurta, poveste de dragoste. Un film care ne trezeste la realitate si ne va face sa fim recunoscatori si fericiti pentru lucrurile mici din viata noastra.

Me before you

Filmul urmareste povestea unei fete tinere, Lou, dintr-un orasel mic, lipsita de perspectiva dar cu o imaginatie foarte bogata, si a unui barbat, Will, de succes, care in urma unui accident, a ramas paralizat. Will, este foarte demoralizat si simte ca nu mai are pentru ce trai, pana cand nu apare Lou, tanara infirmiera. Este un film despre viata si iubire, care merita vizionat oricand.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea