Filme

#The Bling Ring #premiere #elysium #passion #kick-ass 2 #premiere cinematograf

Ce premiere putem vedea la cinematograf in weekend-ul 16-18 august

Un alt sfarsit de saptamana marcat de premiere cinematografice spectaculoase! Astfel, vineri, 16 august, pe marile ecrane romanesti debuteaza cel mai asteptat film al verii, "Elysium", o superproductie cu Matt Damon si Jodie Foster in rolurile principale.

Daca genul Science-Fiction nu este pe placul tau, atunci afla ca te asteapta si alte premiere savuroase, de la genul comedie si pana la drama. Iata ce pelicule isi vor face debutul pe marile ecrane in weekendul 16-18 august 2013.


Elysium

Gen: Science-Fiction, Actiune
Regia: Neill Blomkamp
Distributie: Jodie Foster, Matt Damon, Sharlto Copley, Alice Braga

In viitor, in anul 2154, omenirea este impartita in doua clase sociale: cei extrem de bogati, care locuiesc pe statia spatiala Elysium, si cei saraci, nevoiti sa coabiteze pe planeta Pamant, suprapopulata si lipsita de resurse naturale.

Acestia din urma incearca prin fel de fel de mijloace sa patrunda pe Elysium, insa secretarul Delacourt (Jodie Foster) este gata de orice pentru a-i impiedica. Max (Matt Damon) este nevoit sa accepte o misiune periculoasa care ar putea aduce egaliate intre cele doua lumi.


Kick-Ass 2

Gen: Comedie, Actiune
Regia: Jeff Wadlow
Distributie: Aaron Taylor-Johnson, Chloe Grace Moretz, Jim Carrey, Christopher Mintz-Plasse

Continuarea primei parti a peliculei cu acelasi nume il are drept protagonist pe acelasi erou mascat pe nume Kick Ass (Aaron Taylor-Johnson). Actele sale de bravura au inspirat un nou val de eroi mascati care pornesc la lupta. Inspirat de colonelul Star and Stripes (Jim Carrey), Kick Ass se alatura si el echipei, insa cand Red Mist porneste pe urmele lor, singura care ii poate salva este Hit Girl. Premiera va avea loc pe 16 august.


The Bling Ring

Gen: Crima, Drama
Regia: Sofia Coppola
Distributie: Emma Watson, Leslie Mann, Taissa Farmiga, Erin Daniels

Filmul regizat de fiica lui Francis Ford Coppola este inspirat din evenimente reale. Actiunea se invarte in jurul unui grup de adolescenti obsedati de vedete si stilul de viata al acestora. Ei decid sa le urmareasca fiecare miscare prin intermediul stirilor pentru a le putea jefui casele.


Passion

Gen: Drama, Thriller
Regia: Brian De Palma
Distributie: Noomi Rapace, Rachel McAdams, Karoline Herfurth

Pelicula este un remake al unui film frantuzesc lansat in 2010 si spune povestea relatiei dintre doua femei, Christine (Rachel McAdams), sefa unei agentii de publicitate, si Isabelle (Noomi Rapace), o debutanta in aceasta lume si protejata Christinei.



Sursa foto: movies.yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea