Filme

#filme #scarlet johansson #biografie scarlet johansson #filme actori

Ce nu stiai despre Scarlet Johansson

Una dintre cele mai de succes actrite ale momentului, a reusit sa fie mai mult decat o tanara frumoasa si a demonstrat, de-a lungul timpului, ca este inzestrata cu foarte mult talent. Crezi ca stii totul despre actrita din "The Avengers"? Descopera cateva curiozitati in continuare!

1. Are un frate geaman, pe nume Hunter Johansson, care este cu trei minute mai tanar decat ea.

2. Desi este renumita pentru faptul ca este foarte matura, Scarlet Johansson a ales sa isi sarbatoreasca cea de-a 20-a aniversare la Disneyland. In plus, filmul ei preferat este " ".

3. Este stangace.

4. Este nepoata scriitorului danez Ejner Johansson. De altfel, originile sale sunt daneze si poloneze.

5. Ar fi trebuit sa joace in filmul "The Parent Trap" (1998), insa, in cele din urma, rolul i-a fost oferit actritei Lindsay Lohan.

6. Il admira pe Woody Allen, in filmele caruia a aparut adesea in ultimii ani (" ", "Scoop", " Vicky Cristina Barcelona ").

7. Dupa premiera filmului " " (2003), Scarlet Johansson a declarat ca se intelege foarte bine cu barbatii mai in varsta decat ea si ca nu se vede intr-o relatie cu un barbat mai tanar de 30 de ani. Legaturile sale amoroase par sa ii fi confirmat spusele, actrita fiind implicata in relatii, printre altele, cu Benicio del Toro, Sean Penn sau Ryan Reynolds, toti mai in varsta decat ea. In prezent, se zvoneste ca actrita ar fi implicata intr-o relatie cu Joseph Gordon-Lewitt, mai mare cu 3 ani decat ea.

8. Inzestrata cu o voce deosebita, dar si pasionata de muzica, Scarlet Johansson a inregistrat, in 2007, un album de coveruri dupa piesele lui Tom Waits, intitulat "Anywhere I Lay My Head".

9. A fost nominalizata de 4 ori la Globurile de Aur pentru filmele "Girl with a Pearl Earring" (2003), " Lost in Translation ", " " si " Match Point ".

10. A castigat un premiu Tony pentru prestatia sa actoriceasca impecabila din piesa de teatru de pe Broadway "A View From the Bridge".

Foto: www.moviewatchlist.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea