Filme

#twilight #robert pattinson #actori celebri #edward culllen

Ce nu stiai despre Robert Pattinson

Unul dintre cei mai indragiti actori ai momentului, Robert Pattinson a cucerit o lume intreaga cu rolul vampirului Edward Cullen din saga 'Amurg'. Afla, in continuare, cateva dintre lucrurile mai putin stiute despre Robert Pattinson!

1. Numele sau intreg este Robert Thomas Pattinson.

2. Pana la varsta de 12 ani, surorile sale mai mari obisnuiau sa il imbrace in fata si sa il prezinte sub numele de Claudia.

3. Are 1,85 m.

4. Primul sau rol, intr-o productie cinematografica, a fost in filmul 'Inelul Nibelungilor' (' Ring of the Nibelungs '), urmat imediat de acela din 'Balciul Desertaciunilor' ('Vanity Fair').

5. Il admira pe veteranul Jack Nicholson si isi doreste sa ii calce pe urme.

6. La varsta de 12, a fost exmatriculat . Schimbarea a fost, insa, benefica pentru viitorul actor care s-a mutat la o scoala mixta si a descoperit gelul de par, fapt care l-a transformat instant intr-un personaj 'cool'.

7. Pentru rolul vampirului Edward Cullen, Robert Pattinson a sustinut auditia la casa regizoarei Catherine Hardwicke, in Venetia, in compania actritei Kristen Stewart, care fusese deja cooptata in echipa filmului. Cei doi au trebuit sa repete o scena de dragoste, intocmai in patul regizoarei.

8. Tatal lui RPattz este dealer de masini vechi - fapt ce ar putea explica pasiunea actorului britanic pentru astfel de automobile. Masina sa de vis? Un Porsche vintage sau un Ferrari din anii '70.

9. Robert stie sa cante la pian si la chitara. A luat lectii de pian de la varsta de 3 ani pana la 4 ani. La 12 ani, a inceput sa ia lectii de chitara.

10. Timp de un an de zile, Robert Pattinson a locuit cu cel mai bun prieten al sau intr-un apartament in care se aflau doar un scaun, un televizor si cateva piese de mobilier .

11. Sporturile/hobby-urile preferate ale lui Robert Pattinson sunt fotbalul, schiul, snowbhoardingul, biliardul si dartsul.

12. A fost model timp de 4 ani, de la 12 la 16 ani.

13. Primul sarut a lui Robert Pattinson a avut loc la varsta de 12 ani.

14. Cel mai prost obicei al sau este acela de a vorbi prea mult, sustine actorul britanic.

15. Pastreaza legatura cu colegii sai din filmul 'Harry Potter si Pocalul de foc', Stanislav Ianevski si Katie Leung .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea