Filme

#cinema #actrita #olivia wilde

Ce nu stiai despre Olivia Wilde

Olivia Wilde este una dintre cele mai in voga actrite ale momentului. Desi ai putut sa o admiri in filme ca "Tron: Legacy", probabil nu esti la curent cu o multime de lucruri inedite despre frumoasa actrita. Iata cateva dintre ele!
 

1. Numele sau

Numele de familie al Oliviei Wilde este, de fapt, Cockburn. Numele de scena este inspirat de scriitorul irlandez Oscar Wilde si s-a dovedit o alegere potrivita, intrucat tanara actrita are atat cetatenie americana, cat si irlandeza.
 

2. Concursul de mancat negrese

Chiar daca pare fragila, Olivia Wilde nu se da in laturi de la a manca o multime de negrese! Cel putin, asa stateau lucrurile in urma cu cativa ani, cand micuta Olivia Wilde, pe atunci in varsta de 10 ani, a fost provocata la un concurs de mancat negrese, de regretatul Chris Farley, in timpul emisiunii "Saturday Night Live".
 

3. Printesa Olivia Wilde

Pe cand avea 19 ani, actrita americana l-a cunoscut pe Tao Ruspoli, un print din Italia. Cei doi s-au indragostit si s-au casatorit la doar cateva saptamani de la prima intalnire. Anul acesta, insa, cuplul a depus actele de divort.
 

4. Olivia Wilde vs. Eva Green

Olivia Wilde a fost una dintre finalistele pentru rolul Vesper Lynd din filmul "Casino Royale", insa, in cele din urma, acesta a fost obtinut de Eva Green. Cativa ani mai tarziu, Olivia a castigat rolul Ella din productia cinematografica "Cowboys and Aliens", in momentul in care Eva Green - selectata, initial, pentru acest rol - a fost nevoita sa se retraga.
 

5. Iubitul Oliviei Wilde

Desi a fost zarita in compania a numerosi actori de la Hollywood, frumoasa actrita sustine ca, in prezent, singurul sau "iubit" este cainele sau, Paco. De altfel, simpaticul animal de companie este si el o celebritate in SUA, acesta fiind mascota magazinului de haine Old Navy in timpul campaniei publicitare derulate in 2005.
 

6. Telefonul de la Barack Obama

Sustinatoare inraita a actualului presedinte al SUA, Olivia Wilde a primit un telefon intocmai de la Barack Obama, care a vrut sa ii multumeasca personal pentru eforturile depuse, la finalul campaniei. Emotionata de telefonul primit, actrita a inceput sa tipe de indata ce a incheiat conversatia cu presedintele Americii, fara sa fie constienta de faptul ca acesta i-a ascultat, amuzat, manifestarea de bucurie.


Sursa foto: fanpop.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea