Filme

#actori #twilight #kristen stewart #biografie kristen stewart

Ce nu stiai despre Kristen Stewart

Una dintre cele mai indragite actrite ale momentului, are, la doar 21 de ani, o bogata activitate cinematografica, inceputa la frageda varsta de numai 10 ani. Crezi ca stii totul despre interpreta Bellei Swan din " Amurg "? Descopera cateva curiozitati in continuare!

1. In saga "Amurg" a purtat lentile caprui pentru ca ochii sai sa aiba aceeasi culoare ca a personajului descris in cartile lui Stephenie Meyer. In realitate, insa, Stewart are ochii verzi .

2. Unul dintre scriitorii sai preferati este Kurt Vonnegut Jr.

3. Kristen si colega sa din seria "Amurg", , sunt prietene bune in viata reala.

4. Actrita a obtinut rolul din saga "Amurg" datorita colegului sau de platou din pelicula "Into the Wild", Emile Hirsch. Acesta a recomandat-o pentru rolul Bellei Swan pe care Kristen Stewart l-a si obtinut, ulterior.

5. Coincidenta sau nu, Kristen Stewart are drept animale de companie si doi lupi hibrizi, Jack si Lily.

6. Pentru rolul unei dansatoare de striptease din filmul "Welcome to the Rileys", Kristen Stewart a luat lectii de intr-un club de profil din New Orleans. "Am dansat la bara de trei ori saptamana asta si am picioarele acoperite de vantai", a declarat actrita, la vremea respectiva, pentru EW.

7. Parului lui Kristen Stewart este, in realitate, blond, actrita vopsindu-se saten inchis pentru rolul Bella Swan.

8. A inlocuit-o pe Hayden Panettiere in rolul Sarah Altman din filmul " " chiar inainte de inceperea filmarilor.

9. Filmul sau horror preferat este "The Shining".

10. Pentru filmarile peliculei horror "The Messengers", Kristen Stewart a fost nevoita sa petreaca 6 luni in zona parasita cunoscuta sub numele de Regina, din Saskatchewan, Canada. Pentru a face fata plictiselii, si-a adus pisoiul - Max - cu ea.

11. Regizorul Chris Weitz a declarat ca prezenta lui Kristen in film a fost cea care l-a convins sa filmeze si partea a doua a seriei "Amurg". "Este extraordinara", a declarat acesta despre actrita americana.

Foto: celebrityscoops.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea