Filme

#johnny depp #actori celebri # biografie johnny depp # filme johnny depp

Ce nu stiai despre Johnny Depp

Johnny Depp, unul dintre cei mai nonconformisti si talentati actori de la Hollywood, nu are cum sa iti ramana indiferent. Carismaticul actor american continua sa isi surprinda fanii cu filme neobisnuite si un stil de viata aparte. Crezi ca stii totul despre el? Descopera, in continuare, cateva curiozitati despre Johnny Depp!

1. In copilarie, Johnny Depp nu avea caini sau pisici drept animale de companie, ci... soparle, pe care le invata diverse trucuri.

2. Printre multe altele, are un tatuaj cu numele mamei sale, Betty Sue. Acesta a fost facut pe cand actorul avea 24 de ani.

3. Are 1,77 m.

4. In 1995, a fost ales de revista britanica Empire drept unul dintre cele mai sexy vedete din istoria filmului.

5. A inregistrat piese alaturi de formatia britanica Oasis. De altfel, Johnny Depp este chitaristul din piesa 'Fade In-Out' de pe albumul lansat in 1997. Dupa cate se pare, prezenta sa in aceasta piesa s-ar fi datorat faptului ca Noel Gallagher, unul dintre membrii formatiei, ar fi fost prea beat pentru a canta.

6. Inainte sa o intalneasca pe actrita de origine franceza Vanessa Paradis, mama celor doi copii ai sai, actorul a fost logodit cu Sherilyn Fenn, Kate Moss, Jennifer Grey si Winona Ryder. Ba mai mult, Johnny Depp a si fost casatorit timp de aproape 2 ani, cu Lori A. Depp.

7. A jucat in sapte filme semnate de regizorul Tim Burton: 'Edward Scissorhands', 'Sleepy Hollow', ' Charlie and the Chocolate Factory ', 'Corpse Bride', 'Sweeney Todd', 'Ed Wood' si 'Alice in Wonderland'.

8. L-a adoptat pe Goldeneye, calul cu un singur ochi din filmul 'Sleepy Hollow', salvandu-l, astfel, de la moarte.

9. A fost bun prieten cu scriitorul Hunter S. Thompson . In filmul ' Secret Window ', pe masa personajului Mort, interpretat de Johnny Depp, se poate vedea o carte scrisa de autorul american, romanul fiind intocmai acela care a stat la baza unui alt film in care joaca Depp, si anume 'Fear and Loathing in Las Vegas'. Johnny Depp a recunoscut ca a acceptat rolul din 'Secret Window' doar pentru ca isi dorise dintotdeauna sa intre in pielea unui personaj numit Mort.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea