Filme

#actori #filme #jessica biel #biografie jessica biel #filme jessica biel

Ce nu stiai despre Jessica Biel

O actrita in plina ascensiune, Jessica Biel si-a inceput cariera in serialul de succes "Al saptelea cer". De la aparitia sa in celebrul serial de televiziune pana in prezent, Jessica Biel a reusit sa evolueze constant. Descopera, in continuare, cateva lucruri mai putin stiute despre frumoasa actrita americana!

1. Este mai mica cu 1 an si 2 luni decat Beverly Mitchell, interpreta lui Lucy Camden in serialul "Al saptelea cer". Cu toate acestea, Jessica Biel a obtinut rolul surorii mai mari.

2. A fost implicata intr-o relatie de lunga durata (5 ani) cu actorul Chris Evans .

3. Una dintre cele mai bune prietene ale sale este Beverly Mitchell. De altfel, Jessica Biel a si fost una dintre domnisoarele de onoare la nunta acesteia, in 2008, alaturi de Mackenzie Rosman (interpreta lui Ruthie Camden in "Al saptelea cer").

4. Ar fi trebuit sa apara in pelicula "Iron Man 2", insa, intr-un final, rolul i-a fost oferit lui Scarlet Johansson .

5. Inainte sa ajunga o actrita de succes, Jessica Biel isi dorea sa devina cantareata.

6. Nu ii place sa se machieze, considerand make-up -ul "inutil". De alfel, frumusetea sa naturala i-a si adus titlul de Cea Mai Frumoasa Femeie Fara Make Up in 2007.

7. Cartea sa preferata este "The Way of the Peaceful Warrior", scrisa de Dan Millman.

8. In 2000, pe cand inca era unul dintre personajele principale ale serialului "Al saptelea cer", Jessica Biel a pozat topless pentru revista Gear. In consecinta, aparitiile sale in serial au devenit din ce in ce mai rare. Cu toate acestea, se zvoneste ca pictorialul a fost o strategie bine gandita a actritei americane, care isi dorea sa scape de imaginea de fata ingenua, imprimata de serialul cu tema crestina.

9. In 2004, la 4 ani dupa aparitia controversatului pictorial, Jessica Biel a declarat ca regreta profund decizia luata si ca este de parere ca a comis o greseala foarte grava. "Familia mea a fost umilita si foarte suparata. Mi-as dori sa pot da timpul inapoi."

10. Initial, parintii sai isi doreau sa ii puna numele Snowmo.

Foto: geektyrant.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea