Filme

#actor #filme #the artist #jean dujardin

Ce nu stiai despre Jean Dujardin

Cea mai mare surpriza a premiilor Oscar 2012 a reprezentat-o filmul mut, alb negru, "The Artist". Actorul sau principal, carismaticul francez Jean Dujardin , si-a asigurat deja locul in istorie si promite sa ramana in atentia publicului din lumea intreaga ani buni de acum incolo. Afla cateva curiozitati despre unul dintre cei mai hot actori ai momentului!

1. Jean Dujardin si-a slefuit calitatile actoricesti in one-man-show-uri pe care le scria el insusi si pe care le interpreta in barurile din Paris.

2. A facut parte dintr-un grup umoristic, numit Nous C Nous, alaturi de Bruno Salomone, Eric Collardo, Emmanuel Joucla si Eric Massot.

3. A castigat popularitate in urma serialului de comedie "Une gars, une fille", in care a jucat, din 1999 pana in 2003, alaturi de cea care avea sa ii devina sotie, Alexandra Lamy.

4. Inainte de a se implica intr-o legatura amoroasa cu Alexandra Lamy, Jean Dujardin a avut o relatie de cativa ani cu Gaelle, care i-a oferit 2 baieti, Simon si Jules.

5. Jean Dujardin mai are 3 frati, cel mai mare dintre ei, Marc Dujardin, fiind avocat si consilierul lui juridic.

6. Este singurul actor francez care a castigat premiul Oscar la categoria "Cel mai bun actor in rol principal" pentru rolul din filmul "The Artist". In schimb, la categoria dedicata actritelor, de-a lungul timpului 4 frantuzoaice au reusit sa obtina statueta aurita: Claudette Colbert, Simone Signoret , Juliette Binoche si Marion Cotillard.

7. In 2012, Jean Dujardin urmeaza sa apara in pelicula "Les Infideles" ("Infidelii"), alaturi de sotia sa, Alexandra Lamy, si actorul Gilles Lellouche. Filmul este produs si realizat de Jean Dujardin, alaturi de alti 6 regizori, si are drept subiect infidelitatea masculina. Jean Dujardin a colaborat si la redactarea scenariului peliculei.

8. In primavara 2012 , Jean Dujardin va incepe filmarile la filmul "Mobius", regizat de Eric Rochant, in care apare alaturi de Cecile de France .

9. Jean Dujardin nu se considera un actor valoros. De altfel, a si declarat despre sine ca este un "actor prost", insa este mandru de faptul ca a reusit sa obtina un premiu Oscar.

Foto: showbiz411.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea