Filme

#biografie #james franco #actori celebri #celebri la hollywood

Ce nu stiai despre James Franco

Unul dintre cei mai apreciati tineri actori de la Hollywood, James Franco nu este doar un barbat atragator , ci si unul erudit - in prezent urmeaza cursuri de doctorat in cadrul Universitatii Yale. Descopera, in continuare, cateva lucruri pe care nu le stiai despre James Franco!

1. In adolescenta, era cunoscut sub numele de Ted (prescurtare de la Edward, cel de-al doilea prenume).

2. In liceu, a fost arestat pentru consum ilegal de bauturi alcoolice, pentru realizarea unor graffiti, cat si pentru furt - obisnuia sa fure parfumuri de marca si sa le vanda, apoi, colegilor.

3. James Franco a fost, un timp, vegetarian. Asta pana sa inceapa sa lucreze la McDonald's, imediat dupa ce si-a abandonat studiile din cadrul UCLA.

4. Actorul a inceput sa fumeze pe platourile de filmare ale peliculei despre viata lui James Dean (2001). De atunci, fumeaza chiar si doua pachete de tigari pe zi!

5. Dupa ce l-a vazut jucand rolul lui James Dean, Robert de Niro l-a ales personal pentru a interpreta rolul fiului dependent de droguri din productia cinematografica "City by the Sea" (2002).

6. Initial, James Franco a participat la auditii pentru rolul Peter Parker din franciza "Spider Man". In cele din urma, insa, Sam Raimi i-a oferit rolul celui mai bun prieten al acestuia, Harry Osborn.

7. Fratele lui James Franco, Dave, este si el actor. Acesta a avut un rol in ultimul sezon al serialului "Scrubs" (" Stagiarii ").

8. A obtinut un brevet de pilot in timpul filmarilor la pelicula " Flyboys ".

9. In 2006, la 28 de ani, s-a intors la UCLA pentru a-si finaliza studiile. Doi ani mai tarziu, a absolvit specializarea Limba Engleza.

10. Studiile lui James Franco nu se opresc aici: actorul s-a mai inscris, dupa finalizarea cursurilor din cadrul UCLA, si la scoala postuniversitara de film a Universitatii din New York, cat si la cursurile altor institutii, cum ar fi Universitatea Columbia, Colegiul Brooklyn, Colegiul Warren Wilson, Scoala de Design Rhode Island si, nu in ultimul rand, Universitatea Yale, unde urmeaza un doctorat.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea