Filme

#hugh jackman #actori celebri #biografie actor

Ce nu stiai despre Hugh Jackman

Hugh Jackman , actorul din pelicula "Real Steel", este, in prezent, unul dintre figurile de prima mana de la Hollywood. Cunoscut in special pentru rolul din "X-Men", acesta si-a castigat, treptat, locul in Cetatea Filmului si s-a ferit intotdeauna de controverse. Crezi ca stii totul despre actorul australian Hugh Jackman? Descopera cateva curiozitati in cele ce urmeaza!

1. Parintii lui Hugh Jackman au divortat pe cand actorul avea doar 8 ani. Mama lui s-a mutat in Anglia, iar Hugh a fost crescut doar de tatal sau, in Australia, alaturi de alti 4 frati si surori.

2. Este casatorit cu Deborra-Lee Furness, actrita pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare ale serialului australian "Correlli" si care este cu 13 ani mai in varsta decat el.

3. Are 1,89 m inaltime.

4. Nu fumeaza si i se pare ingrozitor cand este nevoit sa o faca in filme.

5. Hugh Jackman este stangaci, desi poate fi vazut intreprinzand diferite actiuni si cu mana dreapta - cum ar fi sa traga cu o arma de foc.

6. Pentru scenele din ultima parte a filmului "The Fountain", actorul a fost nevoit sa isi rada tot parul din cap si de pe piept.

7. Hugh Jackman, Hugo Weaving si Adam Garcia au urmat acelasi liceu din New South Wales, Australia.

8. A urmat cursurile Universitatii Tehnologice din Sydney, specializarea Jurnalism. In ultimul an de studiu, a urmat un curs de teatru care l-a convins ca vrea sa fie actor. Ulterior, s-a inscris la Academia de Artele Spectacolului din Australia.

9. Initial, rolul care l-a facut faimos - Wolverine - ii fusese oferit actorului Dougray Scott . Acesta a fost, insa, nevoit sa se retraga din cauza filmarilor la cel de-la doilea film "Misiune Imposibila".

10. Hugh Jackman si sotia sa au doi copii adoptati, Oscar Maximillian Jackman si Ava Eliot Jackman.

11. Invitat la nunta amicei sale Nicole Kidman, actorul australian a profitat de ocazie pentru a-si etala calitatile de muzician. Nicole Kidman si Hugh Jackman au jucat impreuna in filmul "Australia" (2008).

12. Daca nu ar fi fost actor, Hugh Jackman si-ar fi dorit sa fie prezentator de televiziune sau broker.

Foto: total-wallpapers.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea