Filme

#actori #filme #bradley cooper #biografie bradley cooper

Ce nu stiai despre Bradley Cooper

Desemnat cel mai sexy barbat in viata in 2011, actorul Bradley Cooper este pe val, iar ascensiunea sa pare sa nu se opreasca aici. Descopera, in continuare, cateva curiozitati despre cel mai ravnit barbat al momentului!

1. Bradley Cooper nu consuma bauturi alcoolice. Niciodata. Actorul american a renuntat la acestea din cauza unor probleme grave. "Am fost nevoit sa o fac pentru a ramane in viata," a declarat acesta.

2. Obisnuia sa mestece tutun si, de cand a scapat de aceasta indeletnicire, a trecut la... scobitori.

3. Este foarte matinal, avand obiceiul de a se trezi in fiecare zi la 5 dimineata. Totusi, trezitul in zori are avantajele sale: paparazzi nu sunt la fel de matinali. Actorul a si declarat, de altfel, in emisiunea lui Chelsea Handler: "Daca vreau sa fac ceva scandalos, o fac la 5 a.m.!"

4. A jucat pe Broadway alaturi de actorii Paul Rudd si Julia Roberts, in piesa "Three Days of Rain".

5. Bradley Cooper a facut deliciul admiratoarelor sale si in serialul de succes "Sex and the City", unde a intrat in pielea personajului Jake, una dintre aventurile lui Carrie Bradshaw.

6. Ii place teribil de tare sa gateasca. "Bunica mea a fost o bucatareasa desavarsita. Pe cand eram copil, o ajutam sa faca paste, cavatelli si raviolli. Era una dintre activitatile mele preferate."

7. Printre cartile sale preferate se numara "Lolita", " A Home at the End of the World " si "Ask the Dusk".

8. La varsta de doar 10 ani, purta deja masura 43 la pantofi, fapt care l-a determinat sa creada ca va avea cel putin o inaltime de 2 metri la maturitate. Nu s-a inaltat decat pana la 1,85 m.

9. A dat proba pentru rolul fiului lui Robert de Niro din pelicula "Everybody's Fine" (2009). A pierdut in fata actorului Sam Rockwell, insa.

10. Dupa aparitia sa in serialul "Alias", Bradley Cooper a avut de infruntat tendinta de a-i fi oferite doar roluri de "baiat bun". Din fericire, a scapat de acest "stigmat" datorita lui David Dobkin care l-a distribuit in " Wedding Crashers " (2005).

Foto: geektyrant.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea