Filme

#batman #the dark knight rises #filme celebre #francizia batman

Ce nu stiai despre Batman - The Dark Knight Rises

Ultimul film din franciza Batman, " The Dark Knight Rises ", urmeaza sa fie lansat in iulie 2012 si promite o multime de surprize. Pe langa efectele speciale spectaculoase si o echipa de actori de prima mana, "The Dark Knight Rises " ascunde cateva detalii mai putin cunoscute. Iata-le pe cele mai interesante dintre acestea!

1. Pentru rolul Selinei Kyle/Catwoman, au dat probe actritele Eva Green, Angelina Jolie, Blake Lively, Rhona Mitra, Charlize Theron, Abbie Cornish, Jessica Alba, Vera Farmiga, Jessica Biel, Megan Fox, Natalie Portman, Gemma Arterton, Britney Spears, Kate Mara, Charlotte Riley, Emily Blunt, Anne Hathaway si Keira Knighley. Rolul i-a fost oferit, in cele din urma, lui Anne Hathaway.

2. Filmul dispune de un buget relativ mare, in comparatie cu cele doua parti, regizate de acelasi Christopher Nolan, care l-au precedat. Astfel, " The Dark Knight Rises" se bazeaza pe fonduri de 250 de milioane dolari, in timp ce "Batman Begins" a beneficiat de 150 de milioane, iar "The Dark Knight", de 185 de milioane.

3. Personajul Ra's al Ghul isi va face aparitia si in "The Dark Knight Rises". Intrucat acesta a murit in primul film, scenele in care Ra's al Ghul va fi prezent vor fi plasate cu 30 de ani in urma, inainte de actiunea din "Batman Begins", personajul fiind intrepretat de actorul Josh Pence. Liam Neeson, care a intrat in pielea lui Ra's al Ghul in primul film al seriei, va avea si el parte de o aparitie cameo .

4. Odata cu realizarea productiei "The Dark Knight Rises", Christian Bale va deveni singurul actor care l-a interpretat pe Batman de trei ori. Michael Keaton l-a jucat de doua ori, in timp ce actorii Val Kilmer si George Clooney au facut-o doar o data fiecare.

5. Actorul Tom Hardy, care il va intruchipa pe Bane, personajul antagonist, a luat circa 13 kilograme pentru a parea mai musculos, fioros si periculos.

6. Capitala Romaniei ar putea fi una dintre locatiile de filmare ale peliculei "The Dark Knight Rises". Intr-o declaratie facuta de primarul Bucurestiului, Sorin Oprescu, acesta a sustinut ca regizorul Christopher Nolan s-a aratat interesat, printre altele, de Centrul Istoric al Capitalei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea