Filme

#premiere #comedie #actiune #drama #the green hornet #filme noi # You Will Meet a Tall Dark Stranger

Ce filme noi apar vineri la cinema

Saptamana 28 ianuarie - 4 februarie aduce cinefililor romani inca doua premiere. 

Pentru amatorii de filme 3 D avem The Green Hornet 3D, o comedie de actiune, cu Seth Rogen in prim plan. Rasu'-plansu' lui Woody Allen loveste din nou, venerabilul cineast american oferind fanilor sai You Will Meet a Tall Dark Stranger, o productie in care te vei  reintalni cu Antonio Banderas si Anthony Hopkins.

 

the green hornet 3D

 

The  Green Hornet 3D este primul film cu super-eroi care apare in acest an. Regia filmului este semnata de Michel Gondry , un francez care s-a ocupat pana acum mai mult de documentare si videoclipuri si mai putin de lungmetraje. 

The Green Hornet 3D este o adaptare pentru marele ecran a unui serial radiofonic popular in America anilor ’30.  Vedeta filmului este Britt Reid, un tanar mostenitor al unui prosper si influent trust de presa. Daca ziua este un om normal, Reid se transforma noaptea  intr-un erou mascat botezat The Green Hornet  care colinda strazile in lung si-n lat la vanatoare de infractori.

Rolul principal in aceasta comedie de actiune ii revine lui Seth Rogen (Zack and Miri Make a Porno, Funny People, Superbad). Pe afisul filmului mai figureaza: Jay Chou, Cameron Diaz, Edward Furlong , Christoph Waltz

In urma voturilor contorizate pe Imdb.com si exprimate de pe 9.370 de utilizatori, Green Hornet 3D a primit nota 6,6. In schimb, metacritic.com ofera un metascore bazat pe 39 de review-uri  de 39 de puncte din 100.

"The Green Hornet este primul film de familie interesant al lui 2011", este de parere Entertainment Spectrum. “The Green Hornet este nu este un film facut de Michel Gondry, ci un film facut de Seth Rogen care-l leaga pe Gondry si-l forteaza sa zica “Actiune!”, aparent sub amenintarea armei”, titreaza Daily Telegraph. "L-au distribuit pe Seth Rogen in rolul principal. Mare greseala!", scrie ReviewExpress.com.

Nici cei de la Chicago Tribune nu sunt incantati de Green Hornet 3D: “Prea mult. Prea stupid. Prea rusinos. Si in ultimul rand, prea violent”.

New York Magazine merge si mai departe afirmand ca pelicula nu merita efortul de fi filmata in 3D.

 

You Will Meet a Tall Dark Stranger

 

Maestrul Woody Allen nu se da batut la cei 75 de ani ai sai si continua sa scoata filme in fiecare an. Ultima sa realizare este You Will Meet a Tall Dark Stranger, o comedie romantica dulce-acrisoara cu multe nume mari: Antonio Banderas, Anthony Hopkins, Josh Brolin, Naomi Watts.

Doua cupluri casatorite , Alfie (Anthony Hopkins) si Helena (Gemma Jones), respectiv fiica lor Sally (Naomi Watts), si sotul ei Roy (Josh Brolin)  ajung la acel moment din viata in care se impune sa-si rezolve problemele care s-au tot adunat de-au lungul timpului.

Alfie se indragosteste subit de Charmain (Lucy Punch), o dama de consumatie mult mai tanara de cat el, si anunta ca divorteaza si isi reface viata. La randul ei, Helena are o tentativa de suicid si incepe sa frecventeze o ghicitoare care ii spune ca ii va iesi in cale un strain atragator, brunet si inalt.  Saly  face o pasiune pentru Greg (Antonio Banderas), iar Roy sfarseste prin a se amoreza de o frumoasa necunoscuta.

You Will Meet A Tall Dark Stranger primeste aceeasi nota ca si Green Hornet 3D (6,6), iar pe metacritic.com un metascor cu mult mai bun (51 de puncte dintr-un maxim de 100)

“Este un film  realizat la apusul carierei si talentului lui Woody Allen”, scrie jackiecooper.com. “Este o pretentioasa farsa romantica fara rasete”,  titreaza Washington Post.

Jurnalistii de la Minnneapolis Star Tribune sunt incantati de noul film a lui Allen: “Inca o examinare cinica a infidelitatii si o dulce poveste de dragoste pe care o merita oamenii buni, ‘Stranger’ este absolut incantator. Este unul dintre cele mai bune filme al lui Allen de la Crimes and Misdemeanors incoace”.

“Este de-a dreptul miscator, si la fel de distractiv, sa urmaresti conflictele fiecaruia, si util sa descoperi  ca cei mai trazniti oameni din film sunt si singurii care gasesc adevarata fericire”,  este de parere Joe Morgenstern de la Wall Street Journal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea