Filme

#cinema #filme #smurfs #life in a day

Ce filme noi vedem in weekend la cinema

Trei filme noi apar in acest weekend pe marile ecrane din Romania. Pe Daniel Craig si Harrison Ford ii vedem western-ul S.F. "Cowboys & Aliens", strumpfii aterizeaza in New Tork in comedia " The Smurfs ", in timp ce Ridley Scott ne propune un documentar inedit (" Life in a Day ").



The Smurfs


Cand Gargamel, vrajitorul cel rau, ii alunga pe strumpfi din satul lor, ei sunt aruncati printr-un portal magic tocmai in lumea noastra, aterizand in inima New York-ului, chiar in Central Park. Renumitii pitici albastri, care au devenit captivi in marea metropola, trebuie sa-si gaseasca urgent drumul spre satul lor, inainte ca Gargamel sa le dea de urma.


Life in a Day


"Life in a Day" este un proiect de film documentar nascut din parteneriatul dintre YouTube si Ridley Scott Associates.

Useri din toata lumea au trimis filmari cu ei in ziua de 24 iulie 2010 . Apoi cineastul Ridley Scott impreuna cu Kevin Macdonald - regizor si Joe Walker - montaj au editat cele peste 4500 de ore de material intr-un film.


Cowboys & Aliens


Actiunea din "Cowboys & Aliens" se petrece in 1873, in statul Arizona. Un strain (Daniel Craig) care si-a pierdut memoria si nu-si mai aduce aminte nimic legat de trecutul sau ajunge in Absolution, un orasel din mijlocul desertului.

Va descoperi rapid ca locuitorii din Absolution sunt foarte ostili cu oricine le incalca teritoriul si ca nimeni nu face vreo miscare fara ca temutul colonel Dolarhyde (Harrison Ford) sa afle.

Intr-o zi, orasul incepe sa fie atacat de pradatori veniti din spatiu. Miscandu-se extrem de rapid si aruncand cu fascicule de lumini orbitoare, invadatorii incep sa-i rapeasca pe locuitorii orasului.

Se pare ca singura speranta de salvare este acum strainul pe care la inceput l-au respins cu totii. Pe masura ce pistolarul incepe sa-si aduca aminte cine e si pe unde a umblat pana acum, el isi da seama ca detine un secret care ar putea fi singura sansa a orasului de a lupta impotriva monstrilor extraterestri. Cu ajutorul misterioasei Ella (Olivia Wilde), strainul organizeaza un grup de actiune, din care fac parte cei care ii stateau impotriva inainte de invazie – oraseni, Dolarhyde si prietenii lui, proscrisi si razboinici apasi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea