Filme

#filme noi #conan the barbarian #cinema #Fright Night

Ce filme noi vedem in weekend la cinema

Weeekend-ul 19-21 august 2011 ne aduce, pe langa mult soare si temperaturi de peste 30 de grade Celsius, si filme noi pe marile ecrane.



In acest weekend aflam daca remake-ul dupa "Conan the Barbarian" se ridica la nivelul originalului cu Arnold Schwarzenegger, Colin Farrel este suspectat ca este vampir in " Fright Night ", iar Ryan Reynolds si Jason Bateman fac schimb de corpuri.


conan the barbarian


Martor la asasinarea tatalui sau si la distrugerea pana in temelii a satului in care a copilarit, Conan este mai hotarat ca niciodata sa se razbune si porneste in cautarea asasinilor.

Crescut in lumea nelegiuitilor, luptatorul a deprins toate tertipurile necesare pentru a-i infrunta pe cei mai cumpliti inamici: capcauni, monstri terifianti si vrajitori cu puteri incredibile.

Razboiul sangeros il duce pe Conan ( Jason Momoa ) pe cai nebanuite si lupta lui pentru supravietuire ajunge mai repede decat si-a imaginat la dimensiuni epice. Poporul sau din Hyboria este acum in pericol de moarte, iar Conan este singurul care poate face fata inclestarii cumplite cu fortele malefice care ii ameninta.


Fright Night


"Fright Night" este un remake al comediei horror clasice din anii '80, in care Charlie Brewster ( Anton Yelchin ) il suspecteaza pe noul sau vecin, Jerry Dandridge (Colin Farrell), ca e vampir. Cum nimeni nu-l crede, Charlie apeleaza la Peter Vincent, ucigasul de vampiri din serialul sau TV preferat, care nici el nu crede in existenta acestor monstri.


The Change-Up


Mitch (Ryan Reynolds )si Dave (Jason Bateman) au crescut impreuna si erau de nedespartit, dar, de cativa ani viata i-a dus pe cai separate. In timp ce Dave este un avocat epuizat de munca, de sotie si de cei trei copii, Mitch a ramas un celibatar fara job, caruia nu i-a placut niciodata sa-si asume vreo responsabilitate. In ochii lui Mitch, Dave are tot ce-şi doreste: o sotie frumoasă, niste copii care-l adora si un job bine platit. Pentru David, viata lui Mitch, fara niciun stres si fara nicio obligatie, e doar un vis.

După ce ies intr-o seara la un pahar de bere, Mitch si Dave au parte de experienţa vietii lor: a doua zi se trezesc ca au făcut schimb de... corpuri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea