Filme

#Hitchcock #filme noi #filme cinematograf #premiere #filme #i give it a year

Ce filme noi vedem de Martisor la cinema

Primul weekend al lunii martie aduce nu mai putin de sase martisoare pentru cinefilii romani. Pe lista noilor filme care vor rula din 1 martie in cinematografe romanesti intalnim pelicule horror, de actiune si comedii romantice.


I Give It A Year

Josh si Nat s-au intalnit la o petrecere si s-au indragostit unul de celalalt, in ciuda diferentelor majore dintre ei. Desi isi fac planuri de nunta, cei din jurul lor sustin ca mariajul lor nu va dura mai mult de un an. Lucrurile par sa se adevereasa in momentul in care in peisaj reapare fosta iubita a lui Josh, iar Nat este curtata de un tanar bogat.


Sette opere di misericordia

Luminita, tanara imigranta ilegala care traieste la marginea unui oras din Italia, pune la cale un plan care s-o ajute sa iasa din situatia in care se afla. Pentru a-si pune planul aplicare, ea se imprieteneste cu Antonio, un batran bolnav si totodata misterios.


Parker

In "Parker", Jason Statham intepreteaza rolul unui hot experimentat, care, in timpul ultimului jaf, este tradat si jefuit de echipa lui. Enervat la culme de acest incident, ii urmareste pe fostii colegi de breasla pana in Palm Beach, acolo unde acestia planuiesc sa dea o lovitura de proportie.


Mama

Sotii Lucas si Annabel le adapostesc pe cele doua nepoate ale lor, Victoria si Lily, dupa ce acestea au fost parasite in casa familia lor, amplasata intr-o padure. La scurt timp dupa venirea fetelor, in casa sotilor incep sa se intample o serie de evenimente bizare, in urma carora trag concluzia ca nepoatele au adus cu ele forte supranaturale.


Killing Time

In productia romaneasca "Killing Time", doi asasini platiti isi asteapta viitoarea victima intr-un apartament gol. Pe masura ce orele se scurg, tensiunea creste, iar glumele nevinovate schimbate intre cei doi se transforma in adevarate amenintari.


Hitchcock

"Hitchcock" infatiseaza frumoasa poveste de dragoste dintre faimosul regizor Alfred Hitchcock si sotia sa, Alma Reville. Actiunea filmului se petrece in perioada in care cineastul a filmat "Psycho", un film de referinta in istoria cinematografiei.

Sursa foto: cobaltpm.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea