Filme

#filme noi #filme #life of pi #filme weekend #Jocul # Seven Psychopaths # The Angel's Share

Ce filme noi apar in weekend pe marile ecrane din Romania (21-23 decembrie 2012)

Ultimul weekend inainte de Craciun aduce noi filme pe marile ecrane din Romania. Avem patru productii interesante in care ne vom reintalni cu actori ca Gerard Depardieu, Colin Farrell, Tobey Maguire, Woody Harrelson sau Christopher Walken.


Jocul

Regia: Olimpia Stavarache
Distributie: Dragos Onisei, Ana Cristina Iacob, Eusebiu Stefanescu

"Jocul" este un lungmetraj romanesc care infatiseaza povestea de dragoste dintre doi tineri, care incearca sa-si gaseasca echilibrul intr-o societate in care coruptia a pus stapanire pe toate institutiile statului, iar compasiunea si iubirea sunt repudiate. Filmul marcheaza debutul regizoral al Olimpiei Stavarache.

Life of Pi

Regia: Ang Lee
Distributie: Suraj Sharma, Gerard Depardieu, Tobey Maguire

Ang Lee, regizorul care ne-a oferit in 2005 controversatul "Brokeback Mountain", revine la finele lui 2012 cu un nou film cu care spera sa cucereasa publicul. "Life of Pi" este povestea extraordinara a unui tanar care, dupa nauvragiul unui vas, pluteste in deriva intr-o barca de salvare insotit de un urangutan, o hiena, o zebra si un inspaimantator tigru bengalez.


Seven Psychopaths

Regia: Martin McDonagh
Distributie: Colin Farrell, Sam Rockwell, Woody Harrelson, Christopher Walken, Abbie Cornish

Dupa colaborarea fructoasa la realizarea peliculei "In Bruges", Martin McDonagh face din nou echipa cu Colin Farrell, de data aceasta in comedia neagra "Seven Psychopats". Farrell intepreteaza rolul lui Marty, un scenarist care ajunge din greseala in vizorul interlopilor din Los Angeles, dupa ce excentricii sai prieteni rapesc cainele unui gangster.


The Angel's Share

Regia: Ken Loach
Distributia: Roger Allam, John Henshaw, William Ruane

Personajul principal al filmului este Robbie, un tanar scotian condamnat sa execute munca in folosul comunitatii, dupa a agresat un om. In momentul in care devine tata, el realizeaza ca viitorul sau si al familiei sale nu se poate baza pe faradelegi. Dupa ce descopera ca are un simt olfactiv iesit din comun, tanarul se hotaraste sa isi caute un loc de munca in industria whiskey-ului.



Sursa foto: hollywoodreporter.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea